Kallskänka till Elite Stora Hotellet Örebro
Vi söker en kallskänka som vill arbeta i ett team där service och lagarbete står i fokus. Som kallskänka arbetar du tillsammans med vårt köksteam och ansvarar för det kalla köket.
Elite Stora Hotellet i Örebro har flera restaurangkoncept. Den engelska gourmetpuben The Bishop’s Arms, Italienska Café & restaurang Paolo’s samt en klassisk konferens- och festvåning. I festvåningen arrangerar vi allt från den stillsamma middagen till den storslagna och pampiga festen under kristallkronorna från 1858. Oavsett om man är konferensgäst på hotellet eller besöker någon av våra restauranger så ska fikat eller maten som serveras sätta extra guldkant på vistelsen.
I tjänsten ingår förutom att baka och laga de kalla rätterna ett dagligt arbete med:
- egenkontroll
- att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser
- beställning och mottagning av varor
- köksekonomi och svinnhantering
- behjälplig i menyplanering och inventering
Kvalifikationer och egenskaper:
Som kallskänka har du ett stort intresse för bra råvaror, kreativ menysammansättning, vackra uppläggningar och träffsäkra smakupplevelser. Din drivkraft är att skapa den bästa upplevelsen för gästen tillsammans med dina kollegor. Du gillar att jobba i team och tar gärna egna initiativ. Du bör ha fyra till fem års erfarenhet av liknande arbete.
Praktisk information om tjänsten:
- Heltid, i huvudsak dagtid. Dock kan arbete på kvällar och helger förekomma
- Tillträde snarast men efter överenskommelse
Eventuella frågor besvaras av köksmästare Johan Aronsson via mail: johan.aronsson@elite.se
- Har en genuin passion för mat och dryck
- Är uthållig och stresstålig
- Är organiserad och har god samarbetsförmåga