Passionerad & erfaren kock till anrika Elite Hotel Savoy
Elite Hotel Savoy, ett anrikt hotell med en spännande historia och kanske en ännu mer spännande framtid. Här är den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet och vi är stolta över vårt arv och de traditioner vi ödmjukt tar med oss när vi mixar dåtid med nutid och öppnar dörrarna för inte bara våra hotellgäster utan lika mycket för Malmö och vår region med omnejd som söker en upplevelse som bjuder på tradition, kvalitet och flärd.
Hotellets Food & Beverage verksamhet innefattar puben Bishops Arms, vår bar och restaurang som nyligen öppnats upp igen, frukost, room-service och festvåning.
Vi söker dig som, tillsammans med vår Köksmästare och kollegorna i köket ska ansvar för att vi alltid levererar en högklassig matupplevelse till våra gäster i pub, a la carte och konferens/festvåning. Tjänsten innebär både dag och kvällsarbete.
Du har minst två års erfarenhet av en liknande roll som kock. Du arbetar i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Du är positiv, noggrann, tycker om högt tempo och har förstått att vår bransch är i konstant förändring och det motiverar dig. Du är lösningsorienterad, har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar.
Du talar och skriver på svenska och/eller engelska obehindrat.
- Arbetstider: Varierande. Dagtid, kvällstid och helg.
- Omfattning: 75 - 100%.
- Start: Efter överenskommelse
- Lön: Vi är medlemmar i VISITA och följer HRFs lönerekommendationer.
- För frågor om tjänsten kontakta: Lisette Jönsson, General Manager lisette.jonsson@elite.se
- Sista: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du vill jobba med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
- Har en genuin passion för mat och dryck
- Är uthållig och stresstålig
- Är organiserad och har god samarbetsförmåga