Passionerad & erfaren kock till anrika Elite Hotel Savoy

Elite Hotel Savoy, ett anrikt hotell med en spännande historia och kanske en ännu mer spännande framtid. Här är den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet och vi är stolta över vårt arv och de traditioner vi ödmjukt tar med oss när vi mixar dåtid med nutid och öppnar dörrarna för inte bara våra hotellgäster utan lika mycket för Malmö och vår region med omnejd som söker en upplevelse som bjuder på tradition, kvalitet och flärd.

Hotellets Food & Beverage verksamhet innefattar puben Bishops Arms, vår bar och restaurang som nyligen öppnats upp igen, frukost, room-service och festvåning.

Vi söker dig som, tillsammans med vår Köksmästare och kollegorna i köket ska ansvar för att vi alltid levererar en högklassig matupplevelse till våra gäster i pub, a la carte och konferens/festvåning. Tjänsten innebär både dag och kvällsarbete.

Du har minst två års erfarenhet av en liknande roll som kock. Du arbetar i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Du är positiv, noggrann, tycker om högt tempo och har förstått att vår bransch är i konstant förändring och det motiverar dig. Du är lösningsorienterad, har ett gott tålamod och ser dig själv som nyfiken och utvecklingsbar.

Du talar och skriver på svenska och/eller engelska obehindrat.

  • Arbetstider: Varierande. Dagtid, kvällstid och helg.
  • Omfattning: 75 - 100%.
  • Start: Efter överenskommelse
  • Lön: Vi är medlemmar i VISITA och följer HRFs lönerekommendationer.
  • För frågor om tjänsten kontakta: Lisette Jönsson, General Manager lisette.jonsson@elite.se
  • Sista: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du vill jobba med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Malmö
Hotell
Elite Hotel Savoy, Malmö
Publiceringsdatum 6 oktober
Rekryterande chef Lisette Jönsson (lisette.jonsson@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Fasad av Elite Hotel Savoy med vattnet framför

Om Elite Hotel Savoy, Malmö

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd.