Kreativ Sous chef till nyöppnad restaurang
Vi söker nu en erfaren, passionerad och kreativ Souschef som vill vara med och utveckla vårat kök med fokus på Restaurang Panza men även övriga kök i hotellet
Vem söker vi:
Du som är souschef och redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, kan peppa arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda samt som vill vara med att påverka framåt.
Du har goda kunskaper inom gastronomi, köksekonomi och även en god förmåga att planera och strukturera arbetet.
Du har erfarenhet och kunskap att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din tjänst kräver lösningsorientering och öppenhet för gästens önskemål.
Du har ett brinnande matintresse, är kvalitetsmedveten och fungerar bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Kvalifikationer:
Minst 5 års erfarenhet av a la carte och konferensmiddag.
Minst 3 års erfarenhet som souschef
Brinner för matlagning
Har god ledarskapsförmåga
Praktikaliteter:
- Arbetstider: Varierande dag/kväll och helger
- Omfattning: Heltid
- Start: Omgående
- Lön: Enligt överenskommelse
- För frågor om tjänsten Fredrik.thorner@elite.se
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Vi ser framemot att höra från dig!
- Har en genuin passion för mat och dryck
- Är uthållig och stresstålig
- Är organiserad och har god samarbetsförmåga