Sous Chef till nya Elite Hotel Frost i Kiruna

Är du redo för en spännande utmaning och vill vara med från starten på något unikt? Vi söker en sous chef till vårt nya Elite Hotel Frost i Kiruna, som öppnar våren 2025. Detta är en fantastisk möjlighet att arbeta i en kreativ och inspirerande miljö och sätta din prägel på hotellets matupplevelse.

Elite Hotel Frost kommer att erbjuda flera unika matkoncept, inklusive vår restaurang på Elite Hotel Frost, gastropuben The Bishops Arms, en takbar med fantastisk utsikt, och Vana Spa. Som sous chef kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla och säkerställa högsta kvalitet i köket.

Om rollen
Som sous chef är du köksmästarens högra hand och ansvarar för att leda och organisera det dagliga arbetet i köket. Du kommer att arbeta med både à la carte, bufféer och andra matupplevelser och bidra till att våra gäster får en förstklassig upplevelse.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Leda och coacha köksteamet tillsammans med köksmästaren.
  • Säkerställa kvalitet och kreativitet i matlagningen.
  • Planera och förbereda menyer och rätter i samarbete med köksmästaren.
  • Säkerställa att hygien- och säkerhetsrutiner följs enligt gällande lagar och regler.
  • Bidra till att utveckla och inspirera teamet genom utbildning och daglig guidning.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av liknande roll som sous chef eller i en ledande position i kök.
  • Brinner för matlagning och har en hög kreativ nivå.
  • Är en naturlig ledare som trivs med att motivera och utveckla team.
  • Är flexibel, ansvarstagande och lösningsorienterad.
  • Har god kunskap om köksekonomi och kan arbeta effektivt med råvaruhantering och matsvinn.
  • Är van att arbeta i ett högt tempo och bibehålla kvalitet under press.

Vi erbjuder:

  • En unik möjlighet att vara med från starten och forma matupplevelsen på ett nytt hotell.
  • En utvecklande och kreativ arbetsmiljö i ett stöttande team.
  • Förmåner genom Elite Hotels avtal och möjligheter att växa inom organisationen.
  • En chans att arbeta i en dynamisk och naturnära miljö i hjärtat av Kiruna.

Anställningsform:
Heltid, med start i mars 2025 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Är du redo att anta denna spännande utmaning? Skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår gastroniska ledare på Carina Brydling på carina@woodhotel.se 

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Kiruna
Hotell/plats
Elite Hotel Frost
Publiceringsdatum 10 januari
Rekryterande chef Silvester Mujkic (silvester.mujkic@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Mysig bar med brasa och många sittplatser
Vänligen observera att bilden är en rendering.

Om Elite Hotel Frost

Under juni 2025 öppnar vi ett nytt och unikt hotell i centrala Kiruna. Hotellet kommer bli en del av den nya växande stadskärnan med 154 moderna hotellrum, två restauranger, konferensmöjligheter, en skybar och ett spektakulärt Vana Spa högst upp i hotellet.