Driven och engagerad souschef till Haga Bottega (Elite Carolina Tower)

Haga Bottega söker omedelbart en Souschef.

Vi är Haga Bottega, en italiensk restaurang som främst hämtar inspiration från södra Italien. Vår krog ligger i Elite Hotel Carolina Tower, Hagastaden, och nu har tiden kommit att vi behöver förstärka upp vårt team med en Souschef inför den kommande framtiden.

Som Souschef hos oss har du en central roll i köket och ansvarar för att delvis leda teamet under dina arbetspass. Vi serverar dagligen lunch, konferensgäster, stora sällskap, mingel och à la carte. Vår verksamhet är väldigt omfattande vilket gör att du behöver vara lösningsorienterad, positiv och flexibel.

Vi söker dig som:
✔ Har erfarenhet av liknande tjänst, vi ser helst att du har minst 3 års erfarenhet 

✔ Har kunskap och intresse för det italienska köket

✔ Talar svenska och engelska 

✔ Är van vid att arbeta i team och kan delegera arbetsuppgifter

✔ Har grundläggande datorvana

✔ Har erfarenhet av beställning av varor och råvarukalkylering

✔ Är kreativ och inspirerande – vi byter meny regelbundet och ser gärna att du bidrar med nya rätter så du behöver själv vara påläst om det Apulianska köket

Arbetstider & villkor:

• Dagar, kvällar och vissa helger 

• Start: Omgående 

• Lön enligt överenskommelse

Vill du veta mer om tjänsten och arbetsbeskrivningen? Skicka ditt CV till oss redan idag!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm
Publiceringsdatum 6 mars
Rekryterande chef Jesper Carlsson (jesper.carlsson@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.