Elite Palace Hotel söker Shiftleader till frukosten

Vi söker en shiftleader till vår frukost på Elite Palace Hotel. Du är en socialt framåt person som har starkt sinne för service med högt gästfokus, du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Vi ser att du är punktlig, ansvarsfull och pålitlig. Du har tidigare erfarenhet från att leda andra i en liknande roll samt relevant utbildning och erfarenhet inom servicebranschen.

I rollen som Shiftleader leder och fördelar du arbetet för den dagliga driften. Du har det övergripande ansvaret i matsalen och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter och att gästerna får en bra start på dagen. Utöver den dagliga driften ansvarar du för att avdelningen når våra uppsatta mål, introduktion för ny personal samt beställningar av varor.

Som medarbetare på Elite Palace Hotell är du en person som brinner för service och värdskap, som förstår att våra gästers helhetsintryck av oss är helt beroende på det bemötande vi levererar. Du förstår vikten av din närvaro, att vara på plats när gästen är hos oss och att stötta och leda dina kollegor i att leverera service i världsklass.

Ansökan

  • Omfattning: Heltid
  • Arbetstid: Morgon/dagtid /helger
  • Lön: Enligt ök
  • Start: Enligt ök
  • Frågor kring tjänsten: sofie.mattsson@elite.se
  • Urval sker löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Stockholm
Hotell
Elite Palace Hotel, Stockholm
Publiceringsdatum 31 juli
Rekryterande chef Sofie Mattsson (sofie.mattsson@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Restaurang på Elite Hotel Palace

Om Elite Palace Hotel, Stockholm

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar.