Hovmästare

Hovmästare till Luleå Stadshotell

Luleå Stadshotell är belägen i centrala Luleå. Hotellet har flertalet festivitets salar, restauranger, Bishopsarms och är i en expanderings fas där vi skall öppna flera restauranger. Förutom vår dagliga verksamhet anordnar stora event, företagsfest och bröllop mm. Vi är, helt enkelt, en fartfylld arbetsplats i ständig rörelse stora delar av dygnet.

Vi söker nu hovmästare,  till våra olika restauranger och event.
I rollen som service givare ingår att du är i ett team som får hela hotellet att rulla. Ett arbetspass hos oss kan innefatta festvåningsarbete under stora event, barservering, ett frukostpass eller en kväll i en av våra restauranger. Arbetet hos oss erbjuder mångfasetterade uppgifter och vi välkomnar människor med olika bakgrund och erfarenheter för att komplettera vårt team och uppfylla Stadshotellets vision i varje led.

Vi söker dig med liknande erfarenhet i vår bransch. Du är en alert person med en fin känsla för service och har en passion för yrket. Tjänsten kräver att du är en lagspelare och är kommunikativ även vid högt tempo. Grundläggande dryckeskunskaper är bonus.

Vana att ta ansvar att delegera arbete.

Hos oss får du förmånen att jobba på en arbetsplats med hög puls med många event och arrangemang. Vi är en plats där kulturen flödar och som besöks av välkända artister. Vi är ett fantastiskt team med en härlig stämning. Vi erbjuder fast anställning upp till 100%. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och verksamhetens behov vilket innebär att det finns både dag och kvällspass. Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang kommer till användning varje dag. Vi har givet kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Hela dygnet
  • Omfattning: 80%-100%
  • Språkkunskap: Flytande svenska och engelska i skrift och tal.
  • Start: Höst - efter överenskommelse
  • Lön: Enligt kollektivavtal eller efter överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Lisa.Berglund@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Luleå
Hotell
Elite Stadshotellet Luleå
Publiceringsdatum 12 september
Rekryterande chef Vegard Olsen (vegard.olsen@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Pampiga och den orange fasaden av Elite Stadshotellet i Luleå

Om Elite Stadshotellet Luleå

Mitt i centrala Luleå ligger detta anrika hotell från 1903, med ståtlig entré och vacker festsal i fransk renässansstil. Vårt hotell i Luleå erbjuder smakfullt inredda rum, gym, parkering, lunchrestaurang och gastropub.