Cluster Revenue Managers

placering i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Elite Hotels of Sweden växer och vi söker nu nya kollegor! Är du en erfaren och ambitiös Revenue Manager som tycker att optimering är det roligaste som finns? Drivs du av att finna nya kommersiella möjligheter för dina hotell och tillsammans med dina kolleger nå nya höjder på er destination? Då ska du fortsätta läsa!

I det kommersiella arbetet på Elite Hotels jobbar vi med teamet i fokus. Du jobbar både i dina hotells kommersiella team samt i Revenueklustret där du är en aktiv del av hela Elite Hotels Revenueteam.

Tillsammans driver ni verksamheten framåt både strategiskt och taktiskt. Vi välkomnar att du som ny Revenue Manager på Elite Hotels ska komma med nya insikter och tankesätt, som hjälper oss att fortsätta den ständigt pågående utveckling som är nyckeln till framgångsrik Revenue Management.

I arbetsuppgifterna som Revenue Manager på Elite Hotels är du ansvarig för att optimera intäkterna på destinationen och på dina hotell med syftet att nå satta mål samt att maximera intäkter och marknadsandelar. Du ansvarar för distributionen av hotellens rum och för hotellens prissättning inom samtliga segment. I samråd med hotellens Platschefer ingår också budgetering, prognostisering och strategisk planering.

Vi ser att du är en effektiv, stödjande och kunnig person, som i din roll vill driva affärer och genomföra förändringar. Du behöver även vara flexibel i en dynamisk och självständig arbetsmiljö, där varje hotells särart och behov står i fokus. Som Revenue Manager har du stor påverkan hur hotellets affärer och lönsamhet ska drivas.

Kvalifikationer och utbildning:

Vi ser att du har både praktisk och teoretisk bakgrund inom Revenue Management med minst 3 års erfarenhet från en analytisk/kommersiell roll, där du är van vid att dra slutsatser och fatta beslut. Självklart är du resultatinriktad, driven och ambitiös och har en relevant examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi förutsätter goda kunskaper i Office-programmen, speciellt excel, samt en självklar vana att jobba i system. Erfarenhet av att jobba i olika hotellsystem är meriterande – vi jobbar i Infor HMS, Allora CRS och RMS och med sammanställd data i Power BI. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Utöver svenska behöver du kunna kommunicera på engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som tycker att Revenue Management är spännande och intressant. Du är lagspelare med analytiskt sinne, förmåga att tänka strategiskt samt har näsa för affärer. Du är proaktiv, resultatorienterad och tänker gärna utanför ramarna.

Frågor och ansökan

Placeringsort i Stockholm, Göteborg eller i Malmö på något av våra kontor. Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt, dock senast 2024-07-19 - vänligen observera tjänsten tillsätts löpande.

Vi ser framemot att höra från dig!

    Fakta om tjänsten

    Stad Stockholm
    Publiceringsdatum 12 juni
    Rekryterande chef Linnea Svanström (linnea.svanstrom@elite.se)
    Sök nu