Alltid på Elite Hotels

Vi bryr oss om din upplevelse

Vår målsättning är att göra din vistelse till något mer än att bara checka in på ett hotell. Oavsett vilket av våra hotell du besöker, så vill vi förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Våra premiumhotell finns i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. De ligger alltid på en central plats i staden. Hos oss möts du av ett leende tillsammans med kompetent och smidig service. Våra rum är inredda med trivsamma möbler och färger. Bekväma sängar och sköna kuddar är en viktig förutsättning för att du ska sova gott. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé. Du behöver aldrig gå långt för att hitta god mat och dryck då varje hotell har en restaurang och/eller en gastropub.

Alla våra hotell

Alla våra hotell

Elite Hotels erbjuder närmare fyrtio kvalitetshotell centralt belägna i en stor del av Sveriges städer. Att bo på ett av våra hotell kommer ge er kunder en hotellupplevelse utöver det vanliga tack vare vår förstklassiga service och varje hotells egna unika historia och säregna karaktär.

Våra gäster uppskattar

Vår generösa frukost

Vår generösa frukost

Njut av vår generösa frukostbuffé som ingår i rumspriset. Det finns även många alternativ för dig som behöver specialkost. Om du har bråttom eller behöver komma iväg tidigt, säg bara till i receptionen kvällen innan så hjälper vi dig gärna med ett frukostpaket.

Service dygnet runt

Service dygnet runt

Våra hotell är bemannande dygnet runt och det finns alltid någon att vända sig till. Vår service kännetecknas som kompetent och smidig.

Kostnadsfritt wifi

Kostnadsfritt wifi

Vi har investerat i ökad wifi-kapacitet, en kostnadsfri tjänst för våra hotellgäster och besökare på restauranger och gastropubar.

Upplevelser utöver det vanliga

UPPLEV MAT & DRYCK

UPPLEV MAT & DRYCK

Nordisk mat med influenser från världens kök

Våra hotell erbjuder mat och dryck av hög kvalité. På hotellet finns alltid en restaurang eller vår gastropub The Bishops Arms. Vill du hellre äta på rummet erbjuder vi room service och skulle du bli hungrig när köket är stängt kan vi alltid ordna en smörgås, snacks och varm dryck. Självklart erbjuds alltid specialkost och alternativ för dig som är allergisk. 

Gym, löpning & relax

Gym, löpning & relax

Ta hand om dig på resan

Håll igång din aktiva livsstil även när du bor hos oss. Vi erbjuder alltid gym på hotellet eller på en träningsanläggning i närheten. I appen Runkeeper finns även färdiga löprundor framtaget av hotellets personal så att du smidigt kan upptäcka staden under en härlig löpruna. Många av våra hotell har även bastu, relax eller spa. 

Bli medlem & få bästa pris

Elite Hotels Rewards

Elite Hotels Rewards

Gör din upplevelse ännu mer minnesvärd

Vi vill visa att vi uppskattar din lojalitet. Genom medlemsprogrammet, Elite Hotels Rewards, får vi möjlighet att säga tack och ge något tillbaka. Våra medlemmar får alltid:

 • Rabatt, 5–30 procent, när du bokar dina hotellnätter genom oss.
 • Förmåner från första natten – fler nätter, fler förmåner.
 • Poäng att använd till bonusnätter och förmåner.

Kuddmeny och sovmorgon

Dubbla kuddar

Dubbla kuddar

Sov gott i bekväma sängar bäddade med extra tjocka kvalitetslakan. Dubbla kuddar ger extra komfort och stöd för en god natts sömn.

Kuddmeny

Kuddmeny

Vilken kudde får dig att sova bäst? Vi vet att många gäster har en favoritkudde och erbjuder därför en kuddmeny. Kontakta receptionen så hjälper vi dig att hitta en kudde som passar dina behov.

Sov ut på söndagar

Sov ut på söndagar

Med Snooze kan du behålla rummet ända fram till kl. 18.00 på utvalda söndagar. Snooze är kostnadsfritt för medlemmar i Elite Hotels Rewards som bokar direkt hos oss och erbjuds för övriga gäster mot en ersättning per timme. 

Hållbarhet och tillgänglighet

Green key

Green key

Vi arbetar för en hållbar nutid och framtid

Alla Elite-hotell är certifierade av Green Key som är den ledande internationella miljömärkningen för anläggningar i turistbranschen. Detta innebär att vi arbetar aktivt på alla våra destinationer med miljö- och CSR-frågor.

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Hotell för alla

Om du reser med rullstol och behöver extra utrymme eller andra hjälpmedel ber vi dig kontakta oss i förväg. Vi planerar tillsammans med dig så att du får en bekväm vistelse i våra anrika hotell med olika planlösningar.

Bo på Elite Hotels

Bo på Elite Hotels

Vi prioriterar detaljerna

 • Badrummet är utrustat med schampo, balsam, tvål och body lotion.
 • Det finns en hårtork på ditt rum.
 • Alla hotell erbjuder kemtvättservice.
 • I stort sett varenda rum har strykjärn och strykbräda, annars har hotellet ett strykrum.
 • Det finns alltid möjlighet att dricka något värmande på rummet. De flesta rumskategorier inkluderar en bricka med vattenkokare samt kaffe, te och chokladpulver. Om det inte finns på ditt rum, kan du låna en vattenkokare via receptionen. Det bara att säga till, så ordnar vi det.

Vi gör det enklare för våra gäster

Parkera & ladda hos oss

Parkera & ladda hos oss

Elite Hotels erbjuder parkeringsmöjligheter i hotellets byggnad eller närliggande parkeringsgarage. Vi hjälper dig till parkering med laddstolpar för elbilen- eller laddhybridbilen i våra egna garage, intilliggande parkeringshus eller allmän utomhusparkering.

Låna eller hyr en cykel

Låna eller hyr en cykel

Vi hjälper dig få tillgång till en cykel under din vistelse hos oss. Flera av våra hotell har egna cyklar att låna ut och annars hjälper vi dig att hyra en cykel från lokala cykeluthyrare.

Ta med ditt husdjur

Ta med ditt husdjur

Vi har ett antal rum på våra hotell som välkomnar dina djurvänner. Kontakta hotellet när du bokar rum för att fråga om det finns lediga djurvänliga rum.

Hotell för hela familjen

Ta med familjen

Ta med familjen

Upplev Elite Hotels tillsammans

 • Barn upp till 2 år: Bor gratis. Barn 3-13 år: 100 kr/natt. Barn 14 år och äldre: 400-600 kr/natt*
 • Bo hos oss och passa på att avnjuta en god måltid på en av våra fantastiska restauranger eller gastropuben The Bishops Arms.
 • Ta del av många fina familjepaket med spännande upplevelser.

* Vänligen observera att priset kan variera mellan hotellen.

 

KONFERENS OCH MÖTEN

KONFERENS OCH MÖTEN

Oändliga möjligheter

 • Oavsett om du ska arrangera en konferens för många deltagare, ett mindre möte, en högtidlig middag eller ett mingelevent finns det fantastiska möjligheter på våra hotell.
 • Vi har allt från anrika festvåningar till härliga utställningsytor, små och stora möteslokaler.
 • Kökschefen föreslår en meny med välsmakande rätter. Upplev vår uppskattade konferensfika med många val och lokala överraskningar.

Din säkerhet är vår prioritet

Hjärtstartare räddar liv

Hjärtstartare räddar liv

Ett plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst. Alla hotell är utrustade med hjärtstartare och personalen är utbildad att hantera dem. Vi är också registrerade i det nationella hjärtstartarregistret så att vi kan hjälpa våra gäster och personer i närheten.

Din säkerhet

Din säkerhet

Elite Hotels har högsta beredskap med larm som är direkt länkade till både brandkår och polis. Våra in- och utgångar är larmade, personal är utbildad och vi har ett avancerat säkerhetssystem med rökdetektorer och nödbelysning.

Förvaring av värdesaker

Förvaring av värdesaker

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina värdesaker kvar på rummet istället för att bära dem med dig. Därför är majoriteten av våra rum utrustade med ett värdeskåp, ofta elektroniskt, där du förvarar dina värdesaker. Säker förvaring finns även att tillgå i receptionen.