CellaVision Chess Cup 2020

Boka här


1 Vuxen 0 Barn 0-2 år 0 Barn 3-9 år 0 Barn 10-13 år
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende för Cellavision Chess Cup 2020.
Boendeperioden gäller 30/7-3/8-2020.
Ni kan boka boende fram till den 30/6, därefter kan tillgänglighet ej garanteras. Om ni söker boende efter det, vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet och aktuellt pris.
Avbokning utan kostnad fram till 14.00 på ankomstdagen.
Betalning sker på plats.
Vid ev. frågor vänligen kontakta oss på reservation.lund-malmo@elite.se eller ring bokningen på 046-287 11 00
Varmt välkommen!


Elite Hotel Ideon är ett toppmodernt hotell som erbjuder tysta och trivsamt inredda rum med sköna sängar. Hotellet är en del av landmärket Ideon Gateway, som med sina 19 våningar är Lunds högsta byggnad.

Här på Elite Hotel Ideon har vi skapat en internationell mötesplats med 178 rum, två restauranger och nio konferenslokaler för upp till 220 personer. NorthEast är vår avslappnade à la carte-restaurang som serverar nordiska rätter med asiatiska influenser. Paolo’s erbjuder lunchrätter med inspiration från det italienska köket. Lobbybaren är populär för afterwork och i lobbyn finns flera sköna sittgrupper att sjunka ner i, arbeta eller bara ta en välbehövlig paus. 

Hotellet har ett välutrustat gym med bastu och relax. Via receptionen finns möjlighet att låna en cykel och ta en tur ner till centrum. Det finns många sevärdheter i Lund, pittoreska stadsdelar med kullerstensgator, universitetshuset, Lunds domkyrka och Botaniska trädgården.

Elite Hotel Ideon är ett utmärkt val för fritidsresenären som vill njuta av en weekend på fint hotell, med bekväma rum, sköna sängar och en härlig frukostbuffé. Avfarten från E22 ligger nära hotellet och bussar till centrum går var tionde minut från hållplatsen (Ideon Gateway) utanför hotellet.

Familjevänligt hotell

Nu satsar vi ytterligare på familjer på Elite Hotel Ideon. Vi erbjuder 20 nya familjerum där det förutom en dubbelsäng finns två extrasängar i varje rum. På hotellet erbjuder vi även aktiviteter så som spel, böcker, pingisbord med mera. Hos oss finns något för både stora och små. Våra medarbetare kommer gärna med tips på aktiviteter för barnfamiljer i närområdet.


  178 rökfria rum
  2 restauranger
  1 lobbybar
  9 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  30 km till flygplatsen
  2,5 km till tågstationen
  200 m till bussSvart cykel

Cykel

Hotellet har ett antal cyklar för gratis utlåning till våra hotellgäster. Cyklarna får lånas ett dygn i taget mot en deposition som återfås när cykeln lämnas tillbaka. Kontakta receptionen för mer information.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Hotellet är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


Gymmet på Elite Hotel Ideon Lund

Gym & relax

Som gäst på Elite Hotel Ideon har du fri tillgång till hotellets gym som är utrustat med konditionsmaskiner, fria vikter samt diverse träningsredskap. I anslutning finns omklädningsrum med tillhörande bastu.

Du har även möjlighet att träna och bada till rabatterade priser på ett lokalt gym. Inom promenadavstånd från hotellet finns två fina anläggningar varav den ena tillhandahåller ett badhus med 25-meters bassäng. Den ena anläggningen erbjuder motionssim, gruppträning, konditionsträning, styrketräning, personlig träning, lifestyle, uppföljningsträning, bastu, massage och vattengymnastik. Den andra anläggningen erbjuder gruppträning, konditionsträning, styrketräning, personlig träning med mera. 

Kontakta vår personal i receptionen för mer information.


Hund sittandes på en säng med röda kuddar

Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans.

För hundar ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Djurbädd
  • Godis

Vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 046 - 287 11 00 eller info.ideon@elite.se


In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning sker senast kl 11.00 på avresedagen.

Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Kontantfritt hotell

Vänligen notera att vi är ett kontantfritt hotell. Betalning sker med de vanligaste betalkorten. Kontakta oss gärna om du har några frågor.


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Hotell Lund - Elite Hotel Ideon i Lund

Parkering

Cirka 50 meter från entrén finns ett parkeringsgarage som tillhandahåller p-platser. För närvarande är dygnspriset 80 kr och betalas i förväg i parkeringsautomaten.

 


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vår roomservice är stängd tillsvidare. I lobbyn finns vår självbetjäningsdisk som innehåller allt från enklare mat, dryck, snacks och hygienartiklar.


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Hotel Ideon vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3,5 till 10 kilometer. 

Rutt A (3,5 km)
Rutt B (6,5 km)
Rutt C (10 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvättservice

Tvättservice finns tillgänglig måndag–fredag. Gästtvätten lämnas i receptionen innan kl. 09.00 och är klar för avhämtning senast kl. 18.00 samma dag.


Tangentbord

WiFi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Instruktion för uppkoppling till WiFi

  1. Kontrollera att WiFi är påslaget på din enhet. Välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.

Säkerhet

För en säkrare och tryggare miljö för dig som gäst och våra anställda så är hotellets allmänna ytor är kameraövervakade. För mer information, klicka här.


Skolsittning i Tera på Elite Hotel Ideon Lund

Elite Hotel Ideon, Lund


På Elite Hotel Ideon finns en stor konferensavdelning med 9 moderna lokaler, alla är utrustade med den senaste tekniken. Den största lokalen rymmer 220 konferensdeltagare och ligger belägen på andra våningsplan tillsammans med merparten av de övriga lokalerna.

  • 9 konferenslokaler
  • 8‒220 personer
  • WiFi

Frukost på Elite Hotel Ideon


Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i hotellets häftiga restaurang NorthEast.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag–söndag: 07.30–10.30
Röda dagar: 07.30-10.30

 

 

 

 


Miljön på restaurangen NorthEast på  Elite Hotel i Ideon Lund

NorthEast


Menyn består av vällagade rätter med svenska råvaror samt nya spännande rätter med influenser från resten av världen. Välkommen in för en härlig matupplevelse utöver det vanliga!

Öppettider

Måndag-fredag: 15.00-22.00
Lördag: 17.00-22.00

FRUKOST

Måndag-fredag: 06.30–09.30
Lördag-söndag: 07.30–10.30
Röda dagar: 07.30-10.30

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater 
55.71779 | 13.21384
 
FLYGPLATSER
Flygbussar till och från Malmö Airport utgår från Lunds centralstation och restiden är ca 45 minuter. Till Köpenhamns flygplats tar det ca 37 minuter från Lunds centralstation.

TÅG
Lunds centralstation ligger mitt i centrum på Bangatan. Det tar åtta minuter med bil från tågstationen, 15 minuter med stadsbussen och 27 minuter till fots.

BUSS
Närmsta busshållplats heter "Ideon Gateway” och trafikeras av den lokala gröna busslinjen 20 (riktning ESS, position K) samt regionala busslinjerna 170, 171 till Malmö och 167 till Staffanstorp. Hållplats "Lund Ridhuset” ligger 400 meter från hotellet och här stannar de gula regionalbussarna, 169 (mot Malmö Södervärd, position K) och 166 (mot S Sandby, position K).

BIL
Från E6. Välj avfart Flädje nr 21 och kör mot Lund. När du kommer in till Lund, tag till vänster i andra rondellen och kör ut på norra ringleden. Vid nästa rondell ser du hotellet på din högra sida.
Från E22. Sväng av vid norra avfarten och kör in mot Lund. I första rondellen ser du hotellet på din vänstra sida.

PARKERING
Femtio meter från entrén finns ett parkeringsgarage. Avgiften betalas i förväg i parkeringsautomaten.

_