Sveriges Ögonläkarförenings årsmöte 2021

Elite Hotel Esplanade 12-15 Oktober 2021

Boka här


1 Vuxen 0 Barn 0-2 år 0 Barn 3-8 år 0 Barn 9-13 år
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende i Malmö 12-15 Oktober, 2021!

Pris superiorrum för enkeltbruk 1390 SEK/natt inkl frukost

Dubbelrumstillägg 100 SEK/natt

Ni kan boka ert boende fram till den 12 September 2020 eller tills de allokerade rummen är slut. Efter utsatt datum kan tillgänglighet ej garanteras. Om ni söker boende efter det, vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet och aktuellt pris.

Vid eventuella frågor samt bokning av dubbelrum, vänligen kontakta oss på:

reservation.malmo@elite.se eller på 040-6644840.

Varmt välkomna!


I Malmös charmiga kvarter mitt i city vid Lilla torg finns vårt eleganta Elite Hotel Esplanade. Här bor du precis vid Stortorget och har gångavstånd till Malmö Centralstation samt Malmös bästa shopping, restauranger, kultur och nöjesliv. Kommer du med bil kan du parkera i hotellets privata garage.

Elite Hotel Esplanade är en internationell mötesplats med rymliga och elegant inredda rum för återhämtning eller arbete när det behövs. Alla rum är välutrustade och har vackra detaljer. Flera rum har till exempel tegelväggar som härstammar från den tid då huset byggdes och fungerade som Malmös Saluhall. Välj ett extra komfortabelt rum med bland annat espressomaskin och Smart-TV där vi på kvällen förbereder ditt rum för natten och ser till att du har allt det du behöver för en god natts sömn

Vår varma, mysiga och nyrenoverade lobby inbjuder både till en viloplats för trötta fötter i lugn miljö och affärsmöten över en kopp varm dryck.

Elite Hotel Esplanade är ett utmärkt val för resenären som uppskattar hög standard, eleganta rum och förstklassig service. Vår restaurang Quan är en av Malmös populäraste restauranger med hög stämning och en fantastisk matupplevelse från Asien. Hotellet är perfekt för en weekend eller semester i regionen med bara 40 minuters tågresa från och till Köpenhamn. Sjunk ned i lobbyns sköna soffor, pausa, arbeta eller betrakta folklivet i de mysiga kvarteren utanför fönstren. Besök hotellets gym för en aktiv stund eller ta en löprunda i närbelägna Kungsparken.

Hotellet erbjuder 127 rum med luftkonditionering samt fyra moderna konferens- och mötesrum. 

Fakta om hotellet


  128 rökfria, luftkonditionerade rum
  1 bar

  1 restaurang
  4 konferenslokaler

  Parkering (egen)
  Gym
  WiFi ingår

  30.8 km till Köpenhamn flygplats (Kastrup)
  31,1 km till Malmö flygplats
  450 m till tågstationen
  450 m till buss


Cykel

På hotellet finns cyklar som man kan hyra. Elite Hotel Esplanade samarbetar med Travelshop som på förfrågan levererar lådcyklar, tandemcyklar och citycyklar. Kontakta receptionen för frågor.


Allé med björkar

Green Key

Hotellet är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


Gym

Elite Hotel Esplanade har ett uppskattat och välutrustat gym som är öppet dygnet runt för hotellets gäster.


Hund sittandes på en säng med röda kuddar

Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans. Vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum.

För hundar ingår:

  • Vatten och matskål att låna
  • Djurbädd
  • Hundgodis

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning sker senast kl 11.00 på avresedagen.

Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Kontantfritt hotell

Vänligen notera att vi är ett kontantfritt hotell. Betalning sker med de vanligaste betalkorten. Kontakta oss gärna om du har några frågor.


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.

Vi erbjuder att få bäddat med tyngdtäcken för en extra kostnad vid förfrågan.


Lounge Office

Vi erbjuder ett business center, öppet 24 timmar om dygnet där du har tillgång till dator och utskriftsmöjligheter. Perfekt för att arbeta på distans.


Parkering

Parkering

Som gäst på Elite Hotel Esplanade har du mot en avgift på 275 kr per dygn tillgång till vårt privata parkeringsgarage, som finns i byggnaden. Parkeringsplatsen måste bokas i förväg direkt med hotellet då det finns få platser. Elbilsplatser finns att förboka i mån av plats till en avgift om 375 kr per dygn inklusive el. Garagets in- och utgång är inte sammankopplat direkt till hotellet och ligger på Isak Slaktaregatan.

Obs! Maxhöjd för bil är 1,8 meter. Vi rekommenderar inte hotellets garage för gäster med större bilar då det är ett mindre garage.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Roomservice erbjuds under ordinarie frukosttider och Quans öppettider. Är Quan stängt erbjuder vi roomservice under vår närliggande restaurang TGI Fridays öppettider. Vi tar även emot beställningar på andra tider vid förfrågan innan ankomst.


Runkeeper

Vi på Elite Hotel Esplanade vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 9 kilometer. 

Rutt A - Kort (3 km)
Rutt B - Mellan (6 km)
Rutt C - Lång (9 km)


Transport

Vi erbjuder transporttjänster via våra samarbetspartners. Kontakta oss för mer information. 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvättservice

Tvättservice finns tillgänglig fem dagar i veckan. Gästtvätten lämnas i receptionen innan kl 09.00 och är klar för avhämtning ca 17.00 samma dag.


Wifi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Så kopplar du upp dig

Kontrollera att wifi är påslaget på din enhet och välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.


Säkerhet

För en säkrare och tryggare miljö för dig som gäst och våra anställda så är hotellets allmänna ytor är kameraövervakade. För mer information, klicka här.


Ett ljust konferensrum med beigea gardiner, tegelvägg och ljusa stolar.

Elite Hotel Esplanade, Malmö


Elite Hotel Esplanade erbjuder tre flexibla mötes- och konferensrum med plats för upp till 50 personer i den största lokalen. Rummen är utrustade med den senaste tekniken och kan anpassas efter behov och önskemål. Med fem minuters gångavstånd från Malmö Central är hotellet en utmärkt samlingspunkt för möten, konferenser och fester med mat och logi.

  • 3 konferenslokaler
  • 2-50 personer
  • WiFi

Frukostbuffén på Elite Hotel Esplanade

Frukost på Elite Hotel Esplanade, Malmö


Sätt guldkant på tillvaron och starta dagen på bästa sätt - med en mättande frukost i en fantastisk atmosfär.

Öppettider

Öppettider 4/7-14/8

Måndag-söndag: 07.00-11.00

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag: 06.30-09.30
Lördag–söndag: 07.30–11.00


Restaurang Quan

Quan by quan


Quan är en mötesplats där du kan varva ner, koppla av och njuta av ögonblicket. Här möts du av en sofistikerad tolkning av asiatisk mat, dryck och miljö. 

Öppettider

Quan är stängt mellan 4/7-14/8

Ordinarie öppettider

Måndag-fredag: 11.30-23.00
Lördag: 17.00-00.00

Medlemsförmåner kan förutom på Quan utnyttjas på Bishops Arms, gastropuben som erbjuder Malmös bästa öl och ett sortiment av destillat i världsklass.

 Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater: 
Latitude: 55.605766 | Longitude: 12.997745

FLYGPLATSER
Malmö Airport, flygbussarna stannar vid centralstationen.
Köpenhamns flygplats, tåg till Malmö centralstation.

TÅG
Hotellet ligger fem minuters promenad från Malmö Centralstation. Gå över Mälarbron, ta höger och gå Norra Vallgatan, sedan vänster på Mäster Johansgatan och 250 m längre fram ligger Elite Hotel Esplanade.

BIL
Från E22: Följ skyltning mot Malmö Centralstation. Fortsätt framåt till Norra Vallgatan och kör cirka 1 km, sväng sedan vänster in på Gråbrödersgatan. Sväng vänster efter 150 m in på Isak Slaktaregatan och hotellet ligger i hörnet.

PARKERING
Hotellet erbjuder parkering i privat parkeringsgarage. Platserna kan inte förbokas, men checka gärna in och köp p-biljett innan du kör ner i garaget.

_