SVEMIN

Elite Stora Hotellet Örebro 2-4 oktober 2017

Boka här


1 Vuxen 0 Barn 0-2 år 0 Barn 3-9 år 0 Barn 10-13 år
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende för SveMin´s konferens på Örebro Slott .

Ni kan boka ert boende fram till den 1 september 2017, därefter kan ej tillgänglighet garanteras.Om ni söker boende efter det, vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet och aktuellt pris.

Bokningen ska garanteras med ett betalkort och betalning sker på plats, önskar ni fakturering ska ett skriftligt fakturaunderlag skickas till oss senast en vecka innan ankomst till reservations.orebro@elite.se. Fakturaunderlaget ska innehålla fakturaadress, ev märkning samt organisationsnummer.

Incheckning tidigast kl 15.00 ankomstdagen.

Vid eventuella frågor , vänligen kontakta oss på reservations.orebro@elite.se eller på 019-156990.

Varmt Välkomna!


Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 160 rum. Hotellet är uppdelat i två byggnader, den större huvudbyggnaden och "Lilla Hotellet", som ligger strax intill. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke.

Vi erbjuder även unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer i hotellets lokaler. Med det centrala läget i Örebro har du närhet till restauranger, nöjen, shopping och sevärdheter. Goda parkeringsmöjligheter i närheten av hotellet förenklar ditt besök hos Elite Stora Hotellet.

  160 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  8 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  14 km till flygplatsen
  400 m till tågstationen
  50 m till buss


Allé med björkar

Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, världens största hotellmiljömärkning. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


Hydromassagepool, ljuslyktor och relaxdel

Gym & relax

Besök vår härliga relax- och gymavdelning, Lilla Valvet Relax & Gym, i vår byggnad Lilla Hotellet. 

Relax

I vår Relax finner du en hydromassagepool, bastu, ångbastu samt ett rum för vila med sköna vilosängar och en stämningsfull dekorationsbrasa. Relaxavdelningen är öppen mellan kl. 06.00-22.00 och behöver förbokas i receptionen. Entré 195-350 kr/person.

Gym

I vår gymdel kan du både träna kondition och styrka. Här finns löparband, konditionscykel och en crosstrainer samt en multimaskin för styrketräning och lösa vikter. Gymmet är öppet dygnet runt och du har tillgång med din rumsnyckel.

Läs mer om Lilla Valvet Relax & Gym

Massage

Vi erbjuder även massage med några av hotellets massörer, vänligen kontakta vår personal i för prisinformation och lediga tider. 


Hund på säng

Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans. Ledarhundar är självklart välkomna att bo hos kostnadsfritt, kontakta hotellet direkt för bokning. 

För hundar ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Påsar att plocka upp efter hunden
  • Hundgodis

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning sker senast kl 11.00 på avresedagen.

Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Kontantfritt hotell

Vänligen notera att vi är ett kontantfritt hotell. Betalning sker med de vanligaste betalkorten. Kontakta oss gärna om du har några frågor.


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi samarbetar med ett parkeringshus. Vid ankomst, kör fram till hotellets entré för att köpa parkeringsbiljett i receptionen. I samarbete med Bee har vi också laddning för elbilar. För att nyttja laddplatserna använd Bee appen.

Nattparkering 17.00–08.00: 130 kr
Dagparkering 08.00–17.00: 200 kr
Dygnsparkering 24 timmar: 250 kr
Parkering 48 timmar: 500 kr
Parkering 72 timmar: 740 kr


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Stora Hotellet vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från tre till tolv kilometer. 

Rutt A -Cityrundan (2,19 km)
Rutt B - Åslingan  (4,21 km)
Rutt C - Oset (11 km)


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvättservice

Kemtvätt som lämnas i receptionen före kl. 09.00 kan i regel hämtas samma dag. Gäller måndag–fredag.


Wifi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Så kopplar du upp dig

Kontrollera att wifi är påslaget på din enhet och välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.


Engelbrektsrummet på Örebro Slott

Elite Stora Hotellet, Örebro


Med 7 lokaler på Elite Stora Hotellet Örebro har vi alla möjligheter att anordna olika sorters möten. Hos oss finner du kreativ miljö, utsökta måltider, professionell personal och genomtänkta arrangemang. Välkommen att läsa mer om vår konferensavdelning.


Restaurang interiör på Paolos i Örebro

Paolo's Örebro – med smak av Italien


Paolo’s är ett  café- och restaurangkoncept som har sina rötter i den italienska mattraditionen, här erbjuds är erbjuds det bästa från det italienska köket.

Öppettider

Måndag-fredag: 11.30 - sent
Lördag: 12.00 - sent
Söndag: 14.00 - 20.00


Slottskällaren


Restaurang Slottskällaren välkomnar dig till en stämningsfull miljö och en förstklassig a la carte meny. Slottskällaren tar för närvarande endast emot bokningar för större slutna sällskap. 

 

Öppettider

Slottskällaren är för närvarande stängt för allmänheten men tar emot bokningar för större sällskap. 

Lunch

Stängt tillsvidare

Kväll

Stängt tillsvidare

Konferens & festvåning

Restaurang Slottskällaren tar emot bokningar för större slutna sällskap


Frukost på Elite Stora Hotellet

Frukost på Elite Stora Hotellet


I den trevliga atmosfären samlas våra hotellgäster med konferensdeltagare och besökare varje morgon för att njuta av sin morgonstund med guldkant.

Öppettider

Måndag-fredag 06.30-09.30
Lördag-söndag 07.00-11.30

Under rådande pandemi kan frukosttiderna variera. Vänligen kontakta receptionen för vilka tider som gäller under din vistelse.


Bibliotek och sitthörna på The Bishops Arms i Örebro

The Bishops Arms Örebro


Vår pub the Bishops Arms är en självklar träffpunkt i Örebro. En bit mat i trevligt sällskap eller en djupdykning i det rika ölsortimentet – här trivs alla oavsett man är hotellgäst eller stadsbo. En härlig fläkt av engelsk pubstämning får du på köpet.

Öppettider

Måndag: 16.00–22.00
Tisdag: 16.00–00.00
Onsdag-torsdag: 16.00-00.00
Fredag: 15.00-02.00
Lördag: 13.00–02.00
Söndag: 16.00-22.00

Kontakta oss

 

Hitta till hotellet

GPS Koordinater 
59.273407 | 15.213060
 
FLYGPLATS
Örebro Airport, taxi finns direkt utanför terminalen och resan till hotellet tar omkring 15 minuter.

TÅG OCH BUSS
Hotellet ligger bara 5-10 minuters promenadavstånd från tåg- och busstationen. Gå mot centrum och passera Järntorget. Då ser du Örebro Slott och mitt emot slottet finns en stor gul byggnad som är Elite Stora Hotellet.

BIL
E18 från Karlstad: följ skyltning mot centrum. Därefter skyltning mot Örebro Slott.
E18/E20 från Stockholm: sväng av mot Centrum/Norr. Följ leden och skyltning mot Slottet.
Väg 50 från Falun och Borlänge: följ leden mot centrum. Därefter skyltning mot Örebro Slott. Hotellet ligger på Drottninggatan 1, mitt emot Örebro Slott.

PARKERING
Hotellet samarbetar med ett parkeringsgarage i närheten av hotellet. Biljett kan köpas i receptionen innan du parkerar.
_