Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Brandskyddsledardagarna 2021

Brandskyddsföreningen 25-26 oktober 2021

Boka här


1 Vuxen 0 Barn 0-2 år 0 Barn 3-9 år 0 Barn 10-13 år
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum

Detaljer & information


Välkommen att boka boende för konferensen "Brandskyddsledardagarna" som äger rum på Elite Marina Tower i Stockholm 25-26 oktober 2021

Pris: 1600 kr per natt i enkelrum inklusive frukostbuffé.

Ni kan boka ert boende fram till 25 september därefter kan ej tillgänglighet garanteras. Om Ni söker boende efter det, vänligen kontakta hotellet direkt för tillgänglighet och aktuellt pris.

Betalning sker på plats vid incheckning. Bokningen skall garanteras med ett kreditkort vid bokningstillfället. Önskas fakturering mailar ni faktureringsunderlag till konferens.marinatower@elite.se

Bokningen är bindande 30 dagar innan ankomst. Avbokning som görs efter att bokningen är bindande kommer debiteras.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss på konferens.marinatower@elite.se eller på 08- 559 017 46.

Varmt välkomna!


Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.

Välkommen att bo och konferera på Stockholms bästa läge vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och konferera i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Med närheten till stadens utbud och förstklassig service erbjuder vi en i särklass unik upplevelse. Hotellet erbjuder även en komplett utrustad Tv-studio för professionella live-sändningar och inspelningar.

Kombinera er vistelse med ett besök på Sturebadet Marina Tower, beläget på hotellets entréplan. Här kan ni koppla av i en exklusiv spa- och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam.

  186 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  18 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  40 km till flygplatsen
  5 km till tågstationen
  200 m till buss
  200 m till tunnelbanan
  0 m till hamnenAllé med björkar

Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, världens största hotellmiljömärkning. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key på greenkey.se och greenkey.global


vikter i gymmet

Gym

På Sturebadet Marina Tower kan hotellgäster träna till ett rabatterat pris. Här finns förstklassig styrketräningsutrustning, fria vikter, konditionsmaskiner, roddmaskiner, stepmaskiner, cyklar, cross trainers och löpband. Njut av att träna i ett stort gym med flödande dagsljus.

Inträde till gym 95 kr


Hund på säng

Husdjur

Vi vet att djuren är en kär del av era familjer och välkomnar även fyrbenta gäster till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal djurrum. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med husdjur på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans. Ledarhundar är självklart välkomna att bo hos kostnadsfritt, kontakta hotellet direkt för bokning. 

För hundar ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Påsar att plocka upp efter hunden
  • Hundgodis

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning sker senast kl 11.00 på avresedagen.

Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Kontantfritt hotell

Vänligen notera att vi är ett kontantfritt hotell. Betalning sker med de vanligaste betalkorten. Kontakta oss gärna om du har några frågor.


Kuddmeny

Hitta den perfekta kudden! En god natts sömn är avgörande för ditt välmående och en viktig del i din hotellupplevelse. Vi erbjuder dig därför ett val av kuddtyper så att du kan hitta den kudden som får dig att sova riktigt gott.


Närbild på en bilratt

Parkering

För den bilburne har hotellet ett garage till förfogande. 
Parkeringsbiljett löses via betalautomat eller via Mobilparks app.


Wifi

Som gäst hos oss surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler.

Så kopplar du upp dig

Kontrollera att wifi är påslaget på din enhet och välj EliteWifi bland de tillgängliga nätverken.


Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Här är mötesmöjligheterna stora, hotellet erbjuder en konferenskapacitet på upp till 400 personer. 

  • 14 mötesrum
  • Upp till 400 deltagare
  • Wi-Fi
  • Spa

SQ Bar & Restaurang


Välkommen till SQ bar och restaurang. Vi inspireras av det nordiska köket, med fokus på kvalitet, närodlat och hållbart. Restaurangen är en naturlig mötesplats där goda grannar och stockholmare möter långvägagäster.

Öppettider

FRUKOST

Se frukostens öppettider här!

LUNCH 

Måndag-fredag: 11.30–15.00

BRUNCH 

Alla dagar: 12.00–15.00

MIDDAG

Söndag-tisdag: 17.00–22.00
Onsdag-lördag: 17.00-22.30

CAFÉ

Alla dagar: 12.00–15.00

BAR

Söndag-tisdag: 17.00–23.00
Onsdag-torsdag: 17.00-00.00
Fredag-lördag: 17.00-01.00

ROOMSERVICE (Beställs endast via QR-Kod på rummen)

Måndag-söndag 17.00-21.30

Frukost på Elite Hotel Marina Tower


Njut av en härlig hotellfrukost i restaurang SQ, vi serverar en härlig frukostbuffé i en varm och ombonad miljö.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag–söndag: 07.00–11.00

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater 
Latitud: 59.31567 | Longitud: 18.11100

FLYGPLATSER
Från Stockholm Arlanda Airport går Arlanda Express direkt till Stockholm centralstation och flygbussarna stannar vid fler hållplatser under vägen. Taxi från Arlanda tar ca 30 minuter beroende på trafikläget. Alla taxibolag känner till hotellets adress och vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.
Från Bromma flygplats finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

TUNNELBANA
Tunnelbanestation Slussen

BUSS
Buss 53, från T-centralen eller Slussen, stannar vid hållplats Saltsjöqvarn och där finns en hiss ner till hotellet.

BÅT
Båt från Nybrokajen till hållplats Saltsjöqvarn tar ca 10 min. SL-biljett och Stockholmskortet gäller som färdbevis. Köp biljett innan du går ombord, till exempel på 7-Eleven vid Nybroplan. Se året om tidtabell här.
På helger under sommarhalvåret kan man även åka med bolaget Ressels båt “M/S Emelie”. Biljett kan köpas ombord.

BIL
Från Slussen: Kör Stadsgårdsleden mot Nacka. Vid stora korsningen i Danvikstull, sväng vänster in på Kvarnholmsvägen, första vänster in på Hästholmsvägen och fortsätt rakt fram genom tunneln. Håll vänster och forsätt längs kajen fram till hotellet.

PARKERING
Parkeringsbiljett kan köpas i receptionen.

_