Om erbjudandet

Vi erbjuder fantastiska golfpaket där vi ihärdigt och nyfiket har lyssnat till vad våra hotellgäster vill ha. För vi vet att få saker är så härligt som när allt stämmer på golfbanan och man lyckas slå en perfekt drive mitt i fairway. Så varför inte boka in en härlig golfweekend eller längre golfresa i Sverige, där du inte behöver tänka på något annat förutom att förbättra golfsvingen och njuta av natursköna miljöer. 

Vi hjälper er med bokning av banor och ser till att ni får en minnesvärd semester med guldkant, både när det kommer till golf liksom hotellupplevelsen. Hos oss bokar du smidigt och enkelt hela golfpaketet på ett och samma ställe.

Elite Hotels är stolt officiell partner till Svenska Golfförbundet och samarbetar med några av Sveriges bästa golfklubbar. Får vi exempelvis fresta med en runda eller två i Helsingborg som är en av världens golfbanetätaste regioner? Eller varför inte boka en weekend i Jönköping som erbjuder golfpaket i samarbete med bland annat Sand Golf Club, en unik golfbana av internationell toppklass. I Vallda, strax söder om Göteborg, har man chansen att spela på en av Sveriges tio bästa banor, Vallda Golf & Country Club. Här gick den omtalade tävlingen Scandinavian Mixed av stapeln i juni.

För oss är helheten det viktigaste, därför ser vi till att våra gäster trivs lika bra på hotellrummet, som i restaurangen som med golfen. Vi har prisvärda paketlösningar för alla oavsett önskemål, erfarenhet och förväntningar.

I vårt golfpaket ingår både greenfee och en härlig övernattning på ett av våra fina hotell. Dessutom ingår en värdecheck till vår gastropub The Bishops Arms så att ni kan avsluta dagen med en riktigt god middag tillsammans med familj och vänner. Boka gärna bord innan din vistelse för att få ut det mesta av din hotellupplevelse.

På rummet väntar frukt, vatten och en skön säng så att ni kan sova gott efter en dag på banan. Vi har heller inte sparat på krutet när det kommer till vår frukostbuffé, som garanterat ger energi inför golfrundan. Välkommen att boka ett oförglömligt golfpaket hos oss!

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Greenfee för vald golfbana
  • Värdecheck till The Bishops Arms
  • Vattenflaska & frukt på rummet
  • Boende i delat dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Av- och ombokningsbart fram till 48 timmar innan ankomst