Exclusive Dinner Show - Ola Salo

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Ola Salo

MT Live presenterar en stor upplevelse i litet format. En av Sveriges främsta artister, Ola Salo tillsammans med vännen och pianisten Christopher Dominique bjuder publiken på en unik musikafton med intimitet och spontanitet i centrum. Den minimala sättningen ger fullt utrymme för improvisation och infall vilket gör varje föreställning olik den andra.

Ola varvar egna låtar från hela sin karriär med sånger från hans favoritartister och bjuder däremellan på reflektioner och berättelser. Det blir både humor och allvar, tänkvärdheter och galenskap. Missa inte denna chans att få möta denna mångsidiga artist i det mest personliga och avskalade format han någonsin bjudit på. En unik kväll som inger känslan av att artisten är hemma hos dig i ditt eget vardagsrum. Under kvällen serveras en härlig tvårätters middag av toppklass med ambitionen om att skapa en kväll där smaker, musik och miljö tillsammans fyller sinnena med välbehövliga intryck.

Elite Hotels erbjuder en helhetsupplevelse, en paketering med övernattning i ljuvliga hotellrum där hotellets generösa frukost ingår dagen därpå. Alla som köpt biljett till Exclusive Dinner Show erbjuds en förmånlig rabatt på hotellets ordinarie priser.

Produced by MT Live & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år

Biljetter

Jönköping

Jönköping

31 Mars & 1 April 2023

Upplev Ola Salo live i ett helt nytt format på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Under kvällen serveras en utsökt tvårätters middag! 

Örebro

Örebro

15 & 16 april 2023

Välkommen till att se Ola Salo live på Elite Stora Hotellet i Örebro samtidigt som du avnjuter en fantastisk middag!

Norrköping

Norrköping

26 maj & 27 maj 2023

Njut av en härlig tvårätters middag och upplev Ola Salo live på Elite Grand Hotel i Norrköping!

Boka våra hotell till fina priser

Elite Stora Hotellet, Jönköping

Elite Stora Hotellet, Jönköping

31 Mars & 1 April 2023

Få ut det mesta av er upplevelse hos oss genom att lägga till en övernattning till rabatterat pris på Elite Stora Hotellet i Jönköping i samband med Exclusive Dinner Show - Ola Salo!

Elite Stora Hotellet, Örebro

Elite Stora Hotellet, Örebro

15 & 16 april 2023

Vi erbjuder förmånliga priser Elite Stora Hotellet i Örebro i samband med biljettköp till Exclusive Dinner Show - Ola Salo den 15 april och 16 april i Örebro. Varmt välkommen!

Elite Grand Hotel, Norrköping

Elite Grand Hotel, Norrköping

26 maj & 27 maj 2023

Checka in på Elite Grand Hotel i Norrköping i samband med Exclusive Dinner Show - Ola Salo. Vi erbjuder förmånliga priser på boende inklusive frukost!

Njut av en klassisk tvårätters

Middag

Middag

En Dinner Show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig tvårätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost.