Exclusive Dinner Show - Tommy Körberg

Välkommen till Exclusive Dinner Show - Tommy Körberg!

Upplev Exclusive Dinner Show med god trerättersmiddag, fantastisk miljö och musik av en av våra största artister genom tiderna - Tommy Körberg! I  kommer Tommy att bjuda på ett noggrant utvalt axplock av hans långa musikaliska karriär blandat med hans omisskännliga humor. Med sig på scen har han även den begåvande pianisten Carl Flemsten. Under kvällen kommer ni få avnjuta en god trerättersmiddag. 

Unna er en god natts sömn i en skön hotellsäng efter showen och vakna upp till vår generösa frukostbuffé. Vi på Elite Hotels erbjuder förmånliga priser i samband med showen. Varmt välkommen med din bokning! 

Åldersgräns 18 år

Biljetter

Biljetter säljs via vår samarbetspartner Tickster och kostar 1 395 kr/person inkl. en trerätters middag. Klicka på köp biljett för att se tillgängliga datum. Vid bokning av biljetter för mer än 10 personer, vänligen kontakta Tickster direkt.Du är välkommen att kontakta Tickster på telefon: 0771-47 70 70 eller mail: support@tickster.com.

Bo bekvämt hos oss

Boka hotell till specialpris

Boka hotell till specialpris

Elite Hotels erbjuder en helhetsupplevelse, en paketering med övernattning i ljuvliga hotellrum där en generös frukostbuffé ingår dagen därpå. I samband med biljettköp till Exclusive Dinner Show erbjuds en förmånlig rabatt på Elite Stadshotellet i Västerås ordinarie priser. Använd erbjudandekod EVENT för att boka eller klicka på länken nedan för att komma till bokningen.

Njut av en klassisk trerätters

Middag

Middag

En dinner show vore inte komplett utan en riktigt god middag! Biljettpriset inkluderar en härlig trerätters som serveras i hotellets festvåning. Vid bokning kan du välja om du önskar kött, fisk eller vegetariskt som huvudrätt och vi anpassar oss självklart efter ev. allergier och specialkost.