5 roliga aktiviteter i Köping

Ska du besöka Köping och behöver tips på aktiviteter? Här har vi samlat 5 roliga aktiviteter som passar för hela familjen.

Mountainbike är en populär aktivitet i Köping. Fotograf: Sunil Chandra Sharma

1. Golfa på Köpings golfklubb

Vid vackert väder är en dag på golfrangen oslagbart. Detta är en populär aktivitet i Köping som passar lika bra för den glada motionären som för proffsgolfaren. Köpings golfklubb har en 18-hålsbana med varierad natur. Efter turen är du välkommen till den trevliga restaurangen för att fira med en härlig middag.

2. Upplev naturen

En stillsam med rolig aktivitet i Köping är att paddla kanot. Du kan hyra kanot hos Köpings Scoutkår och sedan bege dig ut på det spegelblanka vattnet för en rogivande tur. I Köping finns också flertalet vandringsleder som är perfekta för att komma ut i naturen.

3. Cykla nerför

En mer fartfylld aktivitet i Köping är att cykla mountainbike. Det finns tre spår – från nybörjare till svårare terräng för den mer vana cyklisten. Johannisdalsspåret passar nybörjaren medan Karlbergsspåret och Skoftestaspåret är något tuffare utmaningar. Tänk på att mountainbikespåren korsar vanligt motionsspår så försök att vara lite uppmärksam.

4. Lös stadsmysterier

Bli en detektiv och ta reda vad som händer i Köping. På Köpings museum och Köping Stadsbibliotek kan du köpa ett mysteriekuvert och lösa roliga stadsmysterier. Med kuvertet går ni runt i staden och letar ledtrådar för att lösa svaret på mysteriet.

5. Slå en strike

Bowling i Köping är en kul aktivitet för hela familjen. O’learys erbjuder bowling i en härlig atmosfär. Vill ni fortsätta tävla finns det shuffleboard och andra roliga spel där ni kan utmana varandra i en femkamp. Blir ni hungriga finns det god mat och drinkar i amerikansk anda.

Vad händer i Köping? Vi vet!

Vill du veta vad som händer i Köping är du varmt välkommen att prata med vår personal i receptionen på Hotel Bishops Arms. Vi har koll på evenamng i Köping och guidar dig till en fantastisk resa!

Hotell Köping - Hotel Bishops Arms Köping

Hotel Bishops Arms, Köping

Hotel Bishops Arms hittar du i hjärtat av Köping. Vi erbjuder 36 bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil.Här sover du fantastiskt gott i sköna sängar från Hästens som finns på samtliga rum.På entréplan hälsar vår uppskattade gastropub dig varmt välkommen.