7 härliga spaupplevelser i Stockholm

Ta en spa-paus i Stockholm, unna dig en välgörande behandling, stilla sinnet och gå in för en digital detox. Eller varför inte besöka några av Stockholms klassiska badhus, och boosta din skönhetsrutin med bastubad? Här är några favoriter som garanterat kommer att ge dig ny energi, inifrån och ut!

VANA spa i Vasastan, Stockholm

VANA SPA

Den stora spa-snackis som slog upp dörrarna under 2020. Här kan du njuta av pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, behandlingar för ansikte och kropp i en fantastisk miljö som bokstavligen doftar rekreation. Slappa i spa-loungen med öppen spis, och träna i ett fantastiskt snyggt gym.

Det moderna och minimalistiska formspråket i interiören harmonierar perfekt med miljön där stadspuls möter spa-drömmar, ritad av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång genom åren utvecklat förstklassiga spamiljöer i Sverige.

VANA spa i Vasastan, Stockholm

STUREBADET MARINA TOWER HAMAM

Sturebadet Marina Tower var först i världen med att lansera Kerstin Florians unika Hamam-behandlingar i ett tvättäkta Hamam. Att besöka ett äkta Hamam är en annorlunda och nästintill meditativ upplevelse. Värmen, ångan och fukten gör dig avslappnad och löser upp spänningar i kroppen. Ritualen är utformad för att frambringa en känsla av pur rening. Dessutom kan du ägna dig åt fysiska aktiviteter, liksom välgörande behandlingar och bastubad  Det här är onekligen en fristad för hälsa och andrum i charmiga Saltsjöqvarn.

STUREBADET

Njut av vilsam spamiljö från slutet av 1800-talet, med tempererad bassäng, gym, gruppträning och topp till tå-behandlingar med Kerstin Florian produkter. Här finns också ett K-märkt turkiskt bad för större sällskap, och en trivsam restaurang med vy över den vackra bassängen. Ett hett tips är att undvika lunchrushen, då många klubbmedlemmar tränar.

Bor du på Elite Hotel Stockholm Plaza erbjuder vi härliga spapaket i samarbete med Sturebadet. 

Läs mer

CENTRALBADET

I ett vackert jugendhus med innergård från 1909 ligger det klassiska badhuset. Här bjuds på bassängbad och hälsovård. Prova olika sorters kurbad samt ansikts- och kroppsbehandlingar. Entrén till badhuset är via en lummig gård från Drottninggatan.  Under årets mörkaste månader erbjuder man ljusterapi utomhus på ett litet soldäck i anslutning till restaurangen.

BABOR

Det anrika hudvårdsmärket Babor, som grundades av den tyske biokemisten Michael Babor på 1950-talet, kan numera stoltsera med en 260 kvadratmeter stor flaggskeppsbutik och skönhetssalong på Humlegårdsgatan i Stockholm. Här kan du både shoppa skönhet och få ljuvliga behandlingar. Den behagliga behandlingsloungen ligger en trappa ner och erbjuder resultatinriktade behandlingar med innovativa ingredienser i världsklass!

Vårt hotell Elite Eden Park erbjuder ett lyxigt spapaket med produkter från Babor och övernattning på hotellet.

Läs mer

SELECT COLLECTION SPA

Det här är en liten doldis som inte så många känner till, ändå så ligger spat centralt beläget invid Stureplan. Select Collection började som exklusiv resebyrå, men adderade för några år sedan ett eget litet dag-spa, för att kunna erbjuda sina kräsna världsresenärer ett litet paradis i miniatyr. Här arbetar man bara med exklusiva produkter från schweiziska Valmont. Kostar det så smakar det!

Stockholm

Upptäck vår vackra huvudstad och våra sju karaktäristiska hotell i staden. Alla våra hotell är centralt belägna med närhet till likväl stadens pulserande gator med shopping och restauranger som kulturliv med museum och nöjesparker. Välj att besöka något av våra två spa-hotell eller checka in intill Stureplan, oavsett vad du vill uppleva i Stockholm har vi ett hotell som passar dig.

klarblå pool och en kvinna i morgonrock som går längst med kanten

Spapaket

Unna dig en härlig stund med skön avkoppling. Upptäck våra spa-och relaxpaket som vi erbjuder på flera av våra hotell. Boka en vistelse med spaentré och frukostbuffé eller en weekend med middag, härligt boende och hamamritual.