Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Fest & event

Elite Hotels erbjuder ett stort utbud av unika lokaler över hela Sverige. Hos oss hittar du allt ifrån anrika festsalar med stuckaturer, takmålningar och kristallkronor till exklusiva nybyggda lokaler med milsvid utsikt. Vi vill kunna erbjuda dig något extra och tar gärna fram förslag på en lokal som passar er.

Festlokaler för alla tillfällen

Fest & event

Fest & event

För oss är kvalitet viktigt och detta är något som genomsyrar allt från våra lokaler till den service vår erfarna personal erbjuder på plats. Oavsett om det gäller en mindre sammankomst eller ett större event för upp till 2500 personer så ser vi till att ni har allt ni behöver för ett lyckat arrangemang. 

Vi erbjuder

  • Unika lokaler för alla tillfällen
  • Förstklassig service med erfaren personal som hjälper till med allt från planering till genomförande
  • Lokaler med kapacitet för upp till 2500 personer i bankett
  • Restauranger med erfarna kockar som kan ta fram förslag på menyer och passande dryck

Våra festlokaler i Sverige

Elite Stadshotellet Eskilstuna

Elite Stadshotellet Eskilstuna

Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Hotellet erbjuder en helhetslösning - allt från festlokal, meny och övernattning helt efter era önskemål!

Elite Grand Hotel Gävle

Elite Grand Hotel Gävle

Välkommen att fira er nästa firmafest, födelsedag eller bröllop hos oss. Vi erbjuder en smidig helhetslösning i några av Gävles vackraste lokaler.

Elite Plaza Hotel Göteborg

Elite Plaza Hotel Göteborg

Varmt välkommen att hålla er jubileumsmiddag eller ert företagsmingel hos oss på Elite Plaza Hotel. Vi erbjuder enastående vackra och ståtliga lokaler som lämpar sig för mindre arrangemang och grupper.

Elite Stora Hotellet Jönköping

Elite Stora Hotellet Jönköping

Mingel, möten, event och middagar - från det enkla till elegans och flärd. Vi hjälper er från start till mål med allt som vi kan erbjuda på hotellet.

Elite Stadshotellet Karlstad

Elite Stadshotellet Karlstad

Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Hotellet erbjuder en helhetslösning - allt från lokal, meny och övernattning helt efter era önskemål!

Elite Hotel Marina Tower Stockholm

Elite Hotel Marina Tower Stockholm

Vi erbjuder en smidig helhetslösning i en vacker miljö, där den tegelprydda gamla kvarnbyggnaden möter den toppmoderna hotellinsidan. Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest.

Elite Hotel Knaust Sundsvall

Elite Hotel Knaust Sundsvall

Fira en oförglömlig kväll i den magnifika Spegelsalen med en middagsbjudning eller fest. På Elite Hotel Knaust finns alla möjligheter till ett lyckat arrangemang av hög klass och med bästa service.

Elite Hotel Mimer Umeå

Elite Hotel Mimer Umeå

Hos Elite Hotel Mimer är ingen dröm om fest för liten eller för stor. Vår vackra Mimersal passar utmärkt för alla typ middagar, events och mingel. Välkommen med din förfrågan idag!

Elite Stadshotellet Västerås

Elite Stadshotellet Västerås

Låt Elite Stadshotellet planera, förbereda och husera jubileumsfesten, ett födelsedagsfirande eller kanske en stundande studentbal. Hotellet erbjuder dig en helhetslösning och skräddarsyr eventet helt utifrån dina visioner.

Elite Park Hotel Växjö

Elite Park Hotel Växjö

Läget i Växjös stadskärna omringat av den vackra Teaterparken är de perfekta omgivningarna för en stundande bröllopsfest eller kanske en studentmottagning. Boka in din nästa fest hos oss på Elite Park Hotel.

Elite Stadshotellet Växjö

Elite Stadshotellet Växjö

Planera in ert nästa jubileum, studentbalen eller kanske den stundande bröllopsfesten hos oss på Elite Stadshotellet.

Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik

Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik

Med sitt vackra läge intill Örnsköldsviksfjärden erbjuder Elite Hotel Plaza unika festlokaler med utsikt över vattnet. Här finns allt ifrån inbjudande pubmiljöer till VIP-våningar med anslutande relaxavdelning och magnifik utsikt från 14:e våningen.