Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Elite Stadshotellet i Luleås festlokal

Fest & eventFestlokaler för alla tillfällen


Elite Hotels erbjuder ett stort utbud av unika lokaler över hela Sverige. Hos oss hittar du allt ifrån anrika festsalar med stuckaturer, takmålningar och kristallkronor till exklusiva nybyggda lokaler med milsvid utsikt. Vi vill kunna erbjuda dig något extra och tar gärna fram förslag på en lokal som passar er.   

För oss är kvalitet viktigt och detta är något som genomsyrar allt från våra lokaler till den service vår erfarna personal erbjuder på plats. Oavsett om det gäller en mindre sammankomst eller ett större event för upp till 2500 personer så ser vi till att ni har allt ni behöver för ett lyckat arrangemang.


Vårt erbjudande


  • Unika lokaler för alla tillfällen
  • Förstklassig service med erfaren personal som hjälper till med allt från planering till genomförande
  • Lokaler med kapacitet för upp till 2500 personer i bankett
  • Restauranger med erfarna kockar som kan ta fram förslag på menyer och passande dryckVälkommen att fira er nästa firmafest, födelsedag eller bröllop hos oss. Vi erbjuder en smidig helhetslösning i några av Gävles vackraste lokaler. 
Varmt välkommen att hålla er jubileumsmiddag eller ert företagsmingel hos oss på Elite Plaza Hotel. Vi erbjuder enastående vackra och ståtliga lokaler som lämpar sig för mindre arrangemang och grupper.
Mingel, möten, event och middagar - från det enkla till elegans och flärd. Vi hjälper er från start till mål med allt som vi kan erbjuda på hotellet. 

 
Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Hotellet erbjuder en helhetslösning - allt från lokal, meny och övernattning helt efter era önskemål!
Vi erbjuder en smidig helhetslösning i en vacker miljö, där den tegelprydda gamla kvarnbyggnaden möter den toppmoderna hotellinsidan. Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest.
Hos Elite Hotel Mimer är ingen dröm om fest för liten eller för stor. Vår vackra Mimersal passar utmärkt för alla typ middagar, events och mingel. Välkommen med din förfrågan idag!
Låt Elite Stadshotellet planera, förbereda och husera jubileumsfesten, ett födelsedagsfirande eller kanske en stundande studentbal. Hotellet erbjuder dig en helhetslösning och skräddarsyr eventet helt utifrån dina visioner.
Planera in ert nästa jubileum, studentbalen eller kanske den stundande bröllopsfesten hos oss på Elite Stadshotellet.
Läget i Växjös stadskärna omringat av den vackra Teaterparken är de perfekta omgivningarna för en stundande bröllopsfest eller kanske en studentmottagning. Boka in din nästa fest hos oss på Elite Park Hotel.
Med sitt vackra läge intill Örnsköldsviksfjärden erbjuder Elite Hotel Plaza unika festlokaler med utsikt över vattnet. Här finns allt ifrån inbjudande pubmiljöer till VIP-våningar med anslutande relaxavdelning och magnifik utsikt från 14:e våningen.
Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Hotellet erbjuder en helhetslösning - allt från festlokal, meny och övernattning helt efter era önskemål!
Fira en oförglömlig kväll i den magnifika Spegelsalen med en middagsbjudning eller fest. På Elite Hotel Knaust finns alla möjligheter till ett lyckat arrangemang av hög klass och med bästa service.


_