Höst på Elite Hotels

Njut av en magisk höst på Elite Hotels

Med sina mörka kvällar och svalare luft gör sig hösten utmärkt för mysiga och avkopplande stunder. Samtidigt är det den perfekta årstiden för att prova på nytt och njuta av härliga aktiviteter. Upptäck en ny stad över en helg, upplev en intim konsert, boka en golfupplevelse eller varva ner och ladda om med ett lyxigt spa-besök. Nedan har vi samlat våra bästa erbjudanden och paket för en ultimat höst på Elite Hotels.


 

En vistelse för familjen

Höstlov på Elite Hotels

Höstlov på Elite Hotels

Ta med familjen och njut av en bekväm hotellvistelse med upp till 25% rabatt under höstlovet. Sov ut i härliga sängar och njut av en generös frukostbuffé på våra centralt belägna hotell i Sverige.

Barnvänliga upplevelser

Barnvänliga upplevelser

Unna er en aktiv och rolig dag tillsammans med våra familjepaket! Här hittar ni allt från actionbad till Zipline-äventyr som inkluderar bekvämt boende följt av utsökt frukost för hela familjen.

För en aktiv höst

Få upp pulsen

Få upp pulsen

Prova på klättring, utmana varandra i padel eller upptäck en ny vandringsled. Välj bland olika aktiviteter och bo skönt hos oss med våra natur och sportpaket.

En härlig golf getaway

En härlig golf getaway

Boka en inspirerande golfhelg eller längre resa, vi har skräddarsydda paket som inkluderar greenfee, boende och god mat.

Upplev Borlänge

Upplev Borlänge

Borlänge den perfekta utgångspunkten för att bo bekvämt och äta gott, och samtidigt ha kultur, äventyr och vildmark ett stenkast bort.

Spa & Relax

Samla energi

Samla energi

Checka in för enbart avkoppling med en behandling eller en stund i poolen. Sov ut i våra sköna sängar och njut av en generös hotellfrukost. Boende och frukost ingår i alla våra spa-och relaxpaket.

Kropp & själ i fokus

Kropp & själ i fokus

Besök någon av våra spaanläggningar och koppla bort vardagsstressen en stund eller spendera en hel helg på att fokusera på att andas, pusta ut och njuta i vacker spamiljö. Varmt välkomna till Vana Spa.

Alltid på Elite

Vi bryr oss om din upplevelse

Vi bryr oss om din upplevelse

Vårt mål är att din vistelse hos oss ska vara så mycket mer än bara att checka in på ett hotell. Våra kvalitetshotell ligger alltid på centrala platser i Sverige och i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. Klicka dig vidare för att läsa vad du alltid kan förvänta dig när du bor på Elite Hotels.