Höst på Elite Hotels

Njut av en magisk höst på Elite Hotels

Med sina mörka kvällar och svalare luft gör sig hösten utmärkt för mysiga och avkopplande stunder. Samtidigt är det den perfekta årstiden för att prova på nytt och njuta av härliga aktiviteter. Upptäck en ny stad över en helg, upplev vårt nya destinationshotell, boka en golfupplevelse eller varva ner och ladda om med ett lyxigt spa-besök. Nedan har vi samlat våra bästa erbjudanden och weekend-paket för en ultimat höst på Elite Hotels.


 

Njut av höstlovet

MYSIGT BOENDE UNDER HÖSTLOVET

MYSIGT BOENDE UNDER HÖSTLOVET

Ta med hela familjen och checka in hos oss under höstlovet. Kom iväg och upptäck en ny stad eller lyxa till det med en hotellvistelse på er hemort. Vi erbjuder upp till 25 % rabatt på alla våra hotell runt om i Sverige.

 SPAPAKET FÖR HELA FAMILJEN

SPAPAKET FÖR HELA FAMILJEN

På utvalda hotell runt om i landet erbjuder vi både stora och små besökare en härlig spaupplevelse under höstlovet. Välj om ni vill besöka oss över dagen eller boka ett härligt spapaket med övernattning för hela familjen.

Sätt guldkant på helgen

Upp till 25 % rabatt

Upp till 25 % rabatt

Gör helgerna till äventyr eller checka in för total avkoppling i ny miljö. Stanna tre nätter och få upp till 25 % rabatt. 

En välförtjänt Staycation

En välförtjänt Staycation

Pausa vardagen, checka in på ett av våra centralt belägna hotell och unna er en härlig Staycation med en utsökt middag.

Höstens helger

Höstens helger

Varva ner och samla energi med en härlig weekend på något av våra fina hotell.

En minnesvärd hotellvistelse

Upptäck Ad Astra by Elite

Upptäck Ad Astra by Elite

Boka vårt italienska signaturhotell Ad Astra by Elite och njut av ett brett utbud av vardagslyx. Här har man handplockat några av Medelhavets bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

Samla energi

Samla energi

Njut av en härlig stund i bubbelpoolen eller passa på att unna dig en behandling och låt någon annan ta hand om dig. Sov ut i våra sköna sängar och njut av en generös hotellfrukost. Boende och frukost ingår i alla våra spa- och relaxpaket.

 

För en aktiv höst

Få upp pulsen

Få upp pulsen

Prova på klättring, utmana varandra i padel eller upptäck en ny vandringsled. Välj bland olika aktiviteter och bo skönt hos oss med våra natur och sportpaket.

En härlig golf getaway

En härlig golf getaway

Boka en inspirerande golfhelg eller längre resa, vi har skräddarsydda paket som inkluderar greenfee, boende och god mat.

Alltid på Elite

Vi bryr oss om din upplevelse

Vi bryr oss om din upplevelse

Vårt mål är att din vistelse hos oss ska vara så mycket mer än bara att checka in på ett hotell. Våra kvalitetshotell ligger alltid på centrala platser i Sverige och i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. Klicka dig vidare för att läsa vad du alltid kan förvänta dig när du bor på Elite Hotels.