Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

1 Vuxen 0 Barn 0-2 år 0 Barn 3-9 år 0 Barn 10-13 år
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäst, 25 sep - 26 sep
Söker med bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Söker endast efter bonusnätter

Våra hotell i Sverige

Återställ
 • Borlänge

  Elite Hotel Brage, Borlänge

  ★★★★

  Stationsgatan 1, 784 33 Borlänge

  Elite Hotel Brage är beläget mitt i Borlänge, i hjärtat av Dalarna. Hotellet totalrenoverades under 2018 och kan nu stoltsera med nya rum, inklusive ett flertal är trevliga sviter occh rymliga familjerum. På hotellet hittar gästerna även den uppskattade gastropuben The Bishops Arms.

  Bar
  Restaurang
  Djur
 • Eskilstuna

  Elite Stadshotellet, Eskilstuna

  ★★★★

  Hamngatan 11, 632 18 Eskilstuna

  Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån mitt i city. Hotellet har stadens bästa läge och här bor du i en flärdfull miljö med gångavstånd till shopping, nattklubbar, tågstation och bussar.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
 • Gävle

  Elite Grand Hotel, Gävle

  ★★★★

  Kyrkogatan 28, 803 11 Gävle

  I en pampig byggnad från 1901 och granne med Gävle centralstation ligger Elite Grand Hotel. Här kan du bo i en unik miljö där storslagen byggkonst möter moderna trender. Hotellet erbjuder den härliga  och omtyckta restaurangen Grands Veranda.

  Bar
  Djur
  Gym
  Parkering
  Restaurang
  Relax
 • Göteborg

  Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

  ★★★★

  Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg

  I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Stadsteatern.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Göteborg

  Elite Plaza Hotel, Göteborg

  ★★★★

  Västra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg

  Upptäck Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Relax
 • Helsingborg

  Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

  ★★★★

  Kungstorget 6, 252 24 Helsingborg

  Elite Hotel Marina Plaza är en inbjudande mötesplats med havet på ena sidan och Helsingborg C på den andra. Bo nära nöjen och sevärdheter i trivsamma rum och avslappnad atmosfär. Ta en promenad längs kajen eller njut av solnedgången från The Bishops Arms eller Marina Bar & Bistro.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Helsingborg

  Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

  ★★★★

  Stortorget 18, 252 23 Helsingborg

  Mitt på Stortorget i Helsingborg ligger klassiska Elite Hotel Mollberg som är Sveriges äldsta hotell. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den eleganta receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns också en av Sveriges vackraste restauranger At Mollberg, den italienska restaurangen Paolo's och gastropuben The Bishops Arms.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Jönköping

  Elite Stora Hotellet, Jönköping

  ★★★★

  Hotellplan 3, 553 20 Jönköping

  I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet har precis genomgått en omfattande tillbyggnation och renovering och kommer därmed ha totalt 167 rum.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Karlstad

  Elite Stadshotellet, Karlstad

  ★★★★

  Kungsgatan 22, 652 24 Karlstad

  Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell i Karlstad med 183 moderna rum och vackra lokaler för konferens, möten och fest. På hotellet finns även Vana spa med hamam samt Rooftop by Vana med pool och bar. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Vana Spa
  Gym
  Relax
 • Kiruna

  Hotel Bishops Arms, Kiruna

  ★★★

  Föreningsgatan 6, 981 31 Kiruna

  Hotel Bishops Arms är beläget mitt i centrala Kiruna. Här njuter du av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Vi erbjuder 37 ombonade hotellrum med brittisk-inspirerad inredning.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
 • Kiruna

  Elite Hotels Kiruna

  ★★★★

  , Kiruna

  Öppnar 2024

  Under år 2024 öppnar Elite Hotels ett unikt hotell i centrala Kiruna. Hotellet kommer bli en del av Kirunas nya växande stadskärna med 155 moderna hotellrum och en skywalk över till Aurora kultur och kongress.

   

 • Kristianstad

  Hotel Bishops Arms, Kristianstad

  ★★★

  Västra Boulevarden 7, 291 32 Kristianstad

  Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. 

  Bar
  Restaurang
  Parkering
 • Köping

  Hotel Bishops Arms, Köping

  ★★★

  Stora Gatan 10, 731 30 Köping

  Välkommen till Hotel Bishops Arms beläget i hjärtat av Köping, bara några minuters gångavstånd till det mesta. Här checkar du in i vår gastropub The Bishops Arms där du också kan njuta av god mat och dryck. På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester, kommer du att trivas hos oss.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
 • Linköping

  Elite Stora Hotellet, Linköping

  ★★★★

  Stora Torget 9, 582 19 Linköping

  Elite Stora Hotellet ligger centralt beläget på Stora Torget i Linköping med vacker festsal och prisbelönt restaurang. Hotellet invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik skandinavisk empirestil. Varmt välkommen att bo hos oss!

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Luleå

  Elite Stadshotellet, Luleå

  ★★★★

  Storgatan 15, 972 32 Luleå

  Elite Stadshotellet ligger centralt beläget på Storgatan i Luleå med lunchrestaurang, gastropub och gym. Hotellet invigdes första gången 1903 och är Luleås mest anrika hotell med ståtlig entré och magnifik festsal. Varmt välkommen att bo hos oss!

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Djur
 • Lund

  Elite Hotel Ideon, Lund

  ★★★★

  Scheelevägen 27, 223 63 Lund

  Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med en restaurang. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.

  Restaurang
  Parkering
  Gym
 • Lund

  Hotel Bishops Arms, Lund

  ★★★

  Sankt Petri kyrkogata 7, 22221 Lund

  Hotel Bishops Arms Lund är bor du bekvämt mitt i centrum av Lund, med gångavstånd till stadens utbud av affärer, restauranger och trafikförbindelser. Hotellets 39 hotellrum är inredda i en klassisk modern stil med badrum och sköna sängar från DUX. I bottenplan återfinns gastropuben The Bishops Arms som serverar ett rikt utbud av framförallt öl och whisky samt en populär pubmeny.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Djur
 • Malmö

  Elite Hotel Esplanade, Malmö

  ★★★★

  Mäster Johansgatan 15, 211 21 Malmö

  Hotellet ligger i centrala Malmö med staden runt hörnet och gångavstånd till Malmö centralstation. Elite Hotel Esplanade erbjuder mer än bara en hotellvistelse. Bo på ett design-hotell med bekväma rum, personlig och vänlig service, bara 20 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats.

  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
 • Malmö

  Elite Plaza Hotel, Malmö

  ★★★★

  Gustav Adolfs torg 49, 201 80 Malmö

  Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen och erbjuder 116 smakfullt inredda hotellrum. Gästerna har tillgång till relaxavdelning med bastu & gym, och den trevliga gastropuben The Bishops Arms finns i anslutning till hotellet. 

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Malmö

  Elite Hotel Savoy, Malmö

  ★★★★

  Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö

  Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en närliggande fastighet som är placerad precis runt hörnet. Njut av mat och dryck på The Bishops Arms. Här finns även festvåning och konferenslokaler. Hotellet är kontantfritt.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Djur
 • Mora

  Hotel Bishops Arms, Mora

  ★★★

  Moragatan 6, 792 30 Mora

  Hotel Bishops Arms, Mora ligger mitt i centrum av Vasaloppsmetropolen Mora med närheten till allt. Vi erbjuder trivsamma hotellrum, många med utsikt mot vackra sjön Siljan. I hotellet ligger vår omtyckta gastropub The Bishops Arms. Vi välkomnar både gamla och nya gäster!

  Bar
  Restaurang
  Parkering
 • Norrköping

  Elite Grand Hotel, Norrköping

  ★★★★

  Tyska Torget 2, 600 41 Norrköping

  Elite Grand Hotel ligger centralt beläget vid Motala ström på Tyska Torget i Norrköping. Byggnaden har en lång anrik historia och invigdes första gången 1906. Hotellet stoltserar med vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och gastropub med stor uteservering. Varmt välkommen att bo hos oss!

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
 • Piteå

  Hotel Bishops Arms, Piteå

  ★★★

  Storgatan 44 B , 941 32 Piteå

  I Piteås absoluta centrum finner du Hotel Bishops Arms. Vi erbjuder 29 moderna rum i engelsk tappning och på entréplan hälsar vår uppskattade gastropub dig varmt välkommen.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
 • Skellefteå

  The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

  ★★★★

  Torggatan 3, 931 32 Skellefteå

  I det 20 våningar höga trähuset med placering i centrala Skellefteå finns det totalt 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass och en fullfjädrad spa-anläggning med spektakulär panoramavy.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Vana Spa
  Gym
  Djur
  Relax
 • Stockholm

  Elite Hotel Adlon, Stockholm

  ★★★★

  Vasagatan 42, 111 20 Stockholm

  Charmiga Elite Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm och erbjuder 213 hotellrum. Här bor du på bästa läge intill Centralstationen och Arlanda Express.

  Restaurang
  Bar
  Parkering
  Gym
  Relax
 • Stockholm

  Elite Hotel Arcadia, Stockholm

  ★★★★

  Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm

  Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Stockholm

  Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

  ★★★★

  Eugeniavägen 6, 171 64 Stockholm

  Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Stockholm

  Elite Eden Park Hotel, Stockholm

  ★★★★

  Sturegatan 22, 114 36 Stockholm

  Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Relax
 • Stockholm

  Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

  ★★★★

  Saltsjöqvarns Kaj 25, 131 71 Stockholm

  Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Stockholm

  Elite Palace Hotel, Stockholm

  ★★★★

  Sankt Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm

  Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms samt Bar & Bistro 115 och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Vana Spa
  Gym
  Djur
  Relax
 • Stockholm

  Elite Hotel Stockholm Plaza

  ★★★★

  Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm

  Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

  Bar
  Parkering
  Restaurang
  Djur
 • Strängnäs

  Hotel Bishops Arms, Strängnäs

  ★★★

  Gyllenhjelmsgatan 20, 64530 Strängnäs

  Vi välkomnar både gamla och nya gäster till Hotel Bishops Arms i Strängnäs. Hotellet har trivsamma rum som passar både familjen, dig som reser i arbetet och konferensgäster. 

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Djur
 • Sundsvall

  Elite Hotel Knaust, Sundsvall

  ★★★★

  Storgatan 13, 852 31 Sundsvall

  Elite Hotel Knaust ligger centralt beläget på Storgatan i Sundsvall och är vida känt för sin fantastiska marmortrappa. Byggnaden invigdes första gången 1891 och är Sundsvalls mest anrika hotell med magnifik spegelsal, gastropub och relaxavdelning.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Relax
  Gym
  Djur
 • Södertälje

  Ad Astra by Elite

  ★★★★

  Västra Mälarehamnen 9, 151 36 Södertälje

  Ad Astra by Elite är ett italienskt signaturhotell med premiumapproach beläget i vackra Snäckviken söder om Stockholm. En upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

  Bar
  Restaurang
  Vana Spa
  Gym
  Parkering
 • Umeå

  Elite Hotel Mimer, Umeå

  ★★★★

  Kungsgatan 75, 903 26 Umeå

  Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå. Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurang samt gym och relaxavdelning.

  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Uppsala

  Elite Hotel Academia, Uppsala

  ★★★★

  Suttungs Gränd 6, 75319 Uppsala

  Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Kombinera din vistelse med en middag på Restaurang Nobel eller ta en drink på Miss Voon med fantastisk utsikt över staden. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Västerås

  Elite Stadshotellet, Västerås

  ★★★★

  Stora Torget 7, 722 15 Västerås

  Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Vårt hotell i Västerås ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Växjö

  Elite Stadshotellet, Växjö

  ★★★★

  Kungsgatan 6, 352 33 Växjö

  Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
 • Växjö

  Elite Park Hotel, Växjö

  ★★★★

  Västra Esplanaden 10, 352 31 Växjö

  Upptäck moderna Elite Park Hotel i centrala Växjö. Hotellet är vackert beläget i den lummiga Teaterparken, bara några minuters promenad från centralstationen och precis intill Växjö Konserthus. Bo i ljusa hotellrum med minibar, skrivbord och en skön säng. Som alltid på Elite Hotels ingår fritt wifi och en daglig frukostbuffé. 

  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Örebro

  Elite Stora Hotellet, Örebro

  ★★★★

  Drottninggatan 1, 701 45 Örebro

  Elite Stora Hotellet ligger mitt i centrala Örebro i en anrik byggnad från 1858. Hotellet erbjuder 160 hotellrum med plats för vila och Lilla Valvet Relax. I vårt breda restaurangutbud finns förutom den vackra festvåningen våra restauranger The Bishops Arms, Paolo’s och Slottskällaren. Varmt välkommen till oss!

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax
 • Örebro

  City Hotel Örebro

  ★★★

  Kungsgatan 24, 702 24 Örebro

  City Hotel Örebro är ett klassiskt cityhotell beläget mitt i centrala Örebro med bekvämt promenadavstånd till restauranger, nöjen, kultur och shopping. Hotellet erbjuder 115 fina hotellrum, en populär vinbar samt konferenslokal. Vi har dessutom goda parkeringsmöjligheter - vilket gör det extra lätt att bo hos oss! Välkommen.

  Parkering
  Djur
  Bar
 • Örnsköldsvik

  Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

  ★★★★

  Hotellgatan 9, 891 39 Örnsköldsvik

  Elite Plaza Hotel ligger centralt beläget vid hamnen på Hotellgatan i Örnsköldsvik. Byggnaden invigdes 2013 och är stadens högsta med härlig utsikt och relaxavdelning längst upp. Gastropuben The Bishops Arms ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande Arken Konferens.

  Bar
  Restaurang
  Parkering
  Gym
  Djur
  Relax

Upptäck våra hotell

Elite Hotels erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i flera av Sveriges betydande städer, stora som små. Boka hotell från Kiruna i norr till Malmö i söder. Varje hotell har sin unika historia och säregna karaktär att uttrycka, men med en gemensam känsla och alltid med bästa läge.

Hos oss är atmosfären sofistikerad men ändå familjär. Här trivs både barnfamiljen, affärsresenären och kompisgänget. För oavsett om du planerar en storslagen födelsedagsfest, romantiskt bröllop eller spaweekend, strävar vi alltid efter att erbjuda dig en helhetsupplevelse med fingertoppskänsla för tradition och flärd. Men också för det allra senaste. Elite Hotels är fyllt av överraskningar. Kulinariska fullträffar, takbar och wellness är bara några exempel. 

Som en spegling av hotellbyggnadernas karaktär är varje rum, salong och konferenslokal hos oss speciell, med en spännande historia som bokstavligen sitter i väggarna. Vi på Elite Hotels är väldigt stolta över våra vackra fastigheter, ofta anrika stadshotell med djärv karaktär och charm, men också med modern arkitektur och tanke. 

Redan när du kliver in i lobbyn, möts du av en behaglig designupplevelse. Med våra uppskattade hotell i Sverige vågar vi påstå att vi har något för alla. Vi tar service, rekreation och matglädje på största allvar.

Hitta hotell som passar just dig. Oavsett prisklass, rumstyp eller hotellpaket kan du bädda ner dig i fluffiga täcken och sköna sängar. Vi tycker att alla ska kunna njuta av långsamma frukostar och sova gott på en lagom, fast eller fluffig kudde som du personligen väljer från hotellets kuddmeny.  Ja här finns oändliga möjligheter till att njuta. Bredden av hotellpaket, god mat, konferenserbjudanden och fantastisk service är vår intressesfär här på Elite Hotels.

Att bo hos oss är något annat än att bara ta in på hotell. Vi vill ge dig en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Varmt välkommen att besöka oss! Vi delar mer än gärna med oss av Sveriges bästa guldkorn- alla dagar i veckan, året runt!