1 Vuxen 0 Barn 0-2 år 0 Barn 3-8 år 0 Barn 9-13 år
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäst(er), 3 jul - 4 jul
Söker med bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna bokningskod: Söker endast efter bonusnätter
Återställ

Våra hotell i Sverige

Elite Hotels erbjuder klassiska hotell som är centralt belägna i flera av Sveriges betydande städer, stora som små. Från Kiruna i norr till Malmö i söder. Varje hotell har sin unika historia och säregna karaktär att uttrycka, men med en gemensam känsla och alltid med bästa läge.

Hos oss är atmosfären sofistikerad men ändå familjär. Här trivs både barnfamiljen, affärsresenären och kompisgänget. För oavsett om du planerar en storslagen födelsedagsfest, romantiskt bröllop eller spaweekend, strävar vi alltid efter att erbjuda dig en helhetsupplevelse med fingertoppskänsla för tradition och flärd. Men också för det allra senaste. Elite Hotels är fyllt av överraskningar. Kulinariska fullträffar, takbar och wellness är bara några exempel.

Som en spegling av hotellbyggnadernas karaktär är varje rum, salong och konferenslokal hos oss speciell, med en spännande historia som bokstavligen sitter i väggarna.  Vi på Elite Hotels är väldigt stolta över våra vackra fastigheter, ofta anrika stadshotell med djärv karaktär och charm, men också med modern arkitektur och tanke. 

Redan när du kliver in i lobbyn, möts du av en behaglig designupplevelse. Med våra uppskattade hotell runt om i Sverige vågar vi påstå att vi har något för alla. Vi tar service, rekreation och matglädje på största allvar.

Oavsett prisklass, rumstyp eller hotellpaket kan du bädda ner dig i fluffiga täcken och sköna sängar. Vi tycker att alla ska kunna njuta av långsamma frukostar och sova gott på en lagom, fast eller fluffig kudde som du personligen väljer från hotellets kuddmeny.  Ja här finns oändliga möjligheter till att njuta. Bredden av hotellpaket, god mat, konferenserbjudanden och fantastisk service är vår intressesfär här på Elite Hotels.

Att bo hos oss är något annat än att bara ta in på hotell. Vi vill ge dig en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Varmt välkommen att besöka oss! Vi delar mer än gärna med oss av Sveriges bästa guldkorn- alla dagar i veckan, året runt!

Läs mer
Visa karta