Alla hjärtans dag hotell

Fira Alla hjärtans dag med oss på Elite Hotels! Våra romantiska hotell bäddar för en romantisk helhetsupplevelse med spa, lyx och flärd. Sköna sängar och personlig service får du på ett av våra fina hotell. Välkommen!

Fira Alla hjärtans dag på hotell

Bjud med din partner på en mysig vistelse på ett av våra romantiska hotell  i Sverige. Varva restaurangbesök med avkopplande stunder i en av våra spaanläggningar och somna skönt i våra mjuka, sköna sängar. Vi finns alltid nära lummiga promenadstråk, trendiga nattklubbar och fina lokala sevärdheter.

Romantiska hotell

Förläng dejten med en vistelse hos oss. Våra hotell har allt ni behöver för att spendera härlig tid med varandra! Vi har barer, spa, gym och lyxiga sviter för er som vill unna er ännu något extra. Låt solen gå ner i skyline medan ni skålar på rummet och låt vår personal bädda för kväll medan ni tar en promenad i skymningen. Alla våra hotell har sin egen charm men med samma förstklassiga service.

På en Alla hjärtans dag-helg hos oss ingår alltid

  • Frukost med både kalla och varma rätter
  • Fritt wifi
  • Närhet till nöjen, restauranger och kultur
  • Serviceinriktad och proffsig personal
Läs mer

Låt oss skämma bort er

Fira Alla hjärtans dag på hotell och skapa minnen tillsammans hos oss. Ta in på ett av våra hotell som erbjuder spa-paket eller håll utkik efter andra romantiska erbjudanden. Vi har en kuddmeny för dig som vill unna dig och din partner en extra skön natts sömn, och oavsett vilket hotell du väljer från oss kommer du bli bemött med ett varmt leende av vår proffsiga personal.

Låt oss skämma bort er och fira Alla hjärtans dag på ett av våra mysiga hotell redan idag.