Barnvänligt hotell

Våra familjehotell i Sverige 

Att resa med barn ska vara roligt och bekvämt. Därför har vi på Elite Hotels några utvalda familjehotell som passar extra bra för er som reser med barn!  Slappna av i våra luftiga familjerum med plats för både pyssel, lek och en god natts sömn. Börja dagen med en ordentlig, energispäckad frukostbuffé med både varma och kalla rätter och samla kraft till att upptäcka lokala aktiviteter. På Elite Hotels bor du alltid centralt och med närhet till allt vad staden har att erbjuda.

Vi finns alltid placerade nära kulturliv, restauranger, nöjesparker och muséer. Från våra hotell tar du dig enkelt dit du vill och kan lugnt strosa hemåt när det är dags att varva ner. Vår tillmötesgående personal kan hjälpa er med tips om vad det finns att göra för er i stan. Är det lekland, shoppingstråk, äventyrsbad eller något annat som lockar?

Gratis mat för barn vid bokning av vårt sommarerbjudande

När ni bokar vårt sommarerbjudande erbjuder vi  barn upp till och med 12 år på en valfri rätt från barnmenyn i sällskap av en vuxen som också  äter. Detta gäller på utvalda The Bishops Arms samt på Elite Hotels egna restauranger. Läs mer och boka vårt sommarerbjudande här

På våra barnvänliga hotell i Sverige finns alltid

  • Generös frukostbuffé
  • Serviceinriktad personal
  • Wifi
  • Rökfria rum
  • Parkering

Hotell med barn – hotell för barn

En familjesemester ska rymma lek och skoj med tid för avslappning och mys. Vi inreder alltid våra hotell mysigt och stämningsfullt för att öka känslan av välbefinnande. Att varva ner är viktigt både för stora och små, därför erbjuder vi spa på många av våra hotell. Unna dig kvalitetstid med din äldsta och ta med barnet på massage, en kväll med nyttiga drinkar och dämpad belysning i våra relaxavdelningar. Välkommen!

Läs mer

Hotell för familjen 

Mjuka sängar, luftiga rum, frukostbuffé med ett stort utbud av rätter – och självklart nära till kommunikationer, sevärdheter och nöjen. Välkommen att boka en lyxig vistelse hos oss

Nöjen förenat med komfort, god service och gratis wifi. Frågar du oss på Elite Hotel ska en resa med barn erbjuda helhetsupplevelser och närhet till det mesta. Låt oss göra din familjesemester till en minnesvärd upplevelse där aktiviteter, lek och skoj får varvas med återhämtning och förstklassig service. Varför inte avsluta dagen i våra relaxavdelningar eller njuta av vår goda mat i någon av våra omtalade restauranger?

  • Tips! Håll utkik efter våra familjeerbjudanden. På utvalda dagar och hotell erbjuder vi fina paketpriser där det ingår boende, goodiebags och pyssel med olika teman.