Bröllopslokal

Ska ni gifta er och behöver en bröllopslokal? På Elite Hotels hotell runt om i Sverige har vi underbara bröllopslokaler som passar för både det lilla mysiga bröllopet men också det storslagna sagobröllopet ni drömt om. Vår serviceinriktade personal finns med er från första planeringsmöte till sista dans och hjälper er med allt ni kan tänkas behöva. Vi skräddarsyr bröllopslokalen efter era önskemål så att er dag ska bli precis så som ni önskar.

Vackra bröllopslokaler för ett oförglömligt bröllop

Elite Hotels finns från Malmö i söder upp till Kiruna i norr och är alltid centralt belägna för att det ska vara enkelt att ta sig till våra hotell både med kollektivtrafik och bil. På de flesta av våra hotell finns flera fina bröllopslokaler i olika storlekar som har vacker inredning och en romantisk atmosfär där kärleken ligger i luften. Många av våra bröllopslokaler har dessutom anor från 1800-talet och har kvar sin forntida glans som ger bröllopet det där lilla extra.

Med vår stora passion för mat och dryck tar vi fram en bröllopsmeny som passar just er. Oavsett om ni vill ha en klassisk sittande middagsbjudning eller en festlig buffé kan vi garantera en middag som faller alla gäster i smaken. Till nattens fest ordnar vi goda drinkar och ett dansgolv som kommer få fart på stämningen.

Bröllopsnatt i en av våra sviter

Passa på att boka en av våra fantastiska sviter samtidigt som ni bokar bröllopslokal. Vi har flera sviter med gott om plats och sköna sängar där ni kan sova gott efter bröllopsfesten. Varför inte lyxa till det och boka champagne, choklad och blommor som står och väntar på er när ni anländer? Hos oss blir ert bröllop en oförglömlig dag.

Varmt välkomna att boka er bröllopslokal på något av våra Elite Hotels i Sverige!

Läs mer