Dagkonferens

Ta med företaget på en härlig dagkonferens hos oss på Elite Hotels. Vi har flera hotell runt om i Sverige där ni kan ha en dagkonferens i inspirerande miljöer. Våra hotell har alltid bra lägen nära kommunikationer och är därmed en perfekt mötesplats när ni vill ha en effektiv konferens under dagen . Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna er och hjälper er med allt ni behöver under er vistelse.

Boka en dagkonferens på Elite Hotels

Elite Hotels har flera hotell i Sverige som är perfekta för en dagkonferens. Ni får alltid ljusa och fina konferenslokaler med tillgång till den senaste tekniken och konferensmaterial såsom whiteboard, pennor och block. På flera av våra hotell finns dessutom gemytliga restauranger där det serveras lunch och middag under dagen när ni behöver energipåfyllning.

  • Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm – Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden i Stockholm. Här finns 8 lokaler där den största tar emot 130 personer. Från lokalerna som ligger på översta våningen har ni en härlig utsikt över hela Stockholm.
  • Elite Park Avenue Hotel, Göteborg – På gångavstånd från Göteborgs Centralstation hittar du Elite Park Avenue Hotel med 24 flexibla konferenslokaler för upp till 700 personer. Ett perfekt läge för en dagkonferens i härliga Göteborg.
  • Elite Plaza Hotel, Malmö – Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs Torg i Malmö och har nära till såväl centralstationen som till allt annat härligt Malmö har att erbjuda. Här finns 6 konferenslokaler för upp till 100 personer. 
  • Elite Hotel Knaust, Sundsvall – Elite Hotel Knaust är ett inspirerande hotell i Sundsvall med 12 moderna lokaler för upp till 130 personer. Här kan ni konferera i en charmig miljö med anor från 1800-talet.

Dagkonferens på dina villkor

Vi har en gedigen erfarenhet av dagkonferenser och vet vad som krävs för att ditt event ska bli lyckat. Vi finns med dig hela vägen och planerar allt i nära samarbete med dig. Helt enkelt en konferens på dina villkor!

Boka redan idag här på Elite Hotels!

Läs mer