Bröllopslokal i Eskilstuna

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Stadshotellet Eskilstuna kan erbjuda något utöver det vanliga. Vad drömmer ni om? Ett intimt familjebröllop med middag på Y-Won eller i en mindre privat lokal? Eller ett storslaget sagobröllop i vår festvåning med utsikt över Eskilstunaån och Kloster Kyrka? Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa er på er stora dag. Besök oss gärna för en visning så berättar vi mer! Kontakta oss på telefon 016-540 23 00 eller via mejl info.eskilstuna@elite.se.

Vackra bröllopslokaler i Eskilstuna på Elite Stadshotellet

Allt för en lyckad bröllopsfest

Allt för en lyckad bröllopsfest

Letar ni efter en bröllopslokal i Eskilstuna? Vackra Elite Stadshotellet ligger precis vid Eskilstunaån och erbjuder fantastiska lokaler som anpassas efter era behov för att bröllopet ska bli precis så som ni önskar. Vår serviceinriktade personal finns med er hela vägen och hjälper er att ordna med allt från välkomstdrinkar och middagar till fest och övernattning i våra trivsamma hotellrum.

Luta er tillbaka och njut tillsammans med era gäster av en av livets viktigaste dagar. Elite Stadshotellet erbjuder kompletta lösningar för ert bröllop. Vi erbjuder olika lokaler för upp till 400 gäster, menyer från ett förstklassigt kök och har erfaren personal.  I vår största lokal Havet finns en stor scen, ljus- och ljud och dansgolv.  Lägg därtill våra fina rum och sviter som passar utmärkt för både bröllopsparet och tillresta gäster. 

 

 

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Våra bröllopsmenyer

Kanske är bröllopsdagen den största dagen i ert liv. Alla vänner, släktingar, nära och kära är samlade för att fira just ert bröllop. Vi hjälper er att förverkliga era drömmar. Vi kan anordna stora fester för upp till 400 personer eller mindre intima festarrangemang. Ni väljer vilken av våra festlokaler som passar ert sällskap bäst och vi skräddarsyr arrangemanget utefter era önskemål. Nedan har vi samlat två festpaket som passar både större och mindre sällskap.

Bröllopspaket 1

Bröllopspaket 1

1095 kr/person

I paketet ingår följande:

 • Välkomstdrink – ett glas husets mousserande vin
 • Ert val av tre kanapéer
 • Dukning med vita dukar, linneservetter samt bordsdekoration
 • Valfri trerätters middag från vår festvåningsmeny
 • Ett glas husets vin till förrätt, ett och ett halvt glas vin till varmrätt samt kaffe
 • Middagslokal till kl. 23.00, mikrofon ingår

Priset avser bokningar av sällskap på minst 20 personer. 

Bröllopspaket 2

Bröllopspaket 2

1395 kr/person

I priset ingår följande:

 • Välkomstdrink – ett glas husets mousserande vin
 • Ert val av tre kanapéer
 • Dukning med vita dukar, linneservetter samt bordsdekoration
 • Valfri trerätters middag från vår festvåningsmeny
 • Ett glas husets vin till förrätt, ett och ett halvt glas vin till varmrätt samt kaffe
 • Vickning - korv med bröd
 • Festlokal till kl. 02.00. Bemannad bar och mikrofon ingår

Priset avser bokningar av sällskap på minst 40 personer. 

Hotell för bröllopsnatt och gäster

Boende för gäster

Boende för gäster

För bröllopsgäster som behöver stanna över natten så har Elite Stadshotellet rum i olika storlekar, från mindre enkelrum till familjerum och sviter. Oavsett vilken rumskategori som önskas så bor era gästerna i fina där frukost alltid ingår. 

Bröllopsnatt

Bröllopsnatt

Efter en oförglömlig dag kan Elite Stadshotellet erbjuda fina rum med utsikt över Eskilstunaån. Vi har även vackra sviter, perfekta för bröllopsnatten. Unna er frukt, choklad och någon svalkande dryck på rummer och hör gärna av er om ni har andra önskemål.

20 % rabatt på boende

20 % rabatt på boende

Vi erbjuder upp till 20 % rabatt på boende för era gäster när ni bokar bröllop hos oss. Erbjudandet gäller för boende i dubbelrum under fredagar och lördagar. Bokar ni boende för era gäster (minst 20 bokade rum) så ingår övernattning i deluxerum med bubbel, frukt och choklad på rummet för bröllopsparet. Hör av er till oss så hjäper vi er att boka!