Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Festlokaler i Eskilstuna

Elite Stadshotellet ligger beläget i en fantastiskt avslappnande miljö precis intill Eskilstunaån och är en av stadens mest eleganta mötesplatser. Buss- och tågförbindelser finns inom promenadavstånd vilket lämpar sig utmärkt för mer långväga gäster. Hotellet erbjuder unika festlokaler med flexibla lösningar och möjligheter att skräddarsy ditt evenemang efter dina behov och önskemål.

Fest & event i Eskilstuna på Elite Stadshotellet

Härliga fester och roliga event

Härliga fester och roliga event

Vare sig det gäller en stundande konferens som kräver scen och mikrofoner eller kanske en storslagen bröllopsmiddag med vacker dukning och avslutande disco, levererar vi helheten – från planering till genomförande. Vi hjälper till med allt från offert, menyförslag, dryck, möblering och utsmyckning av lokal. Ljud- och ljudutrustning, scen, projektor, stolar, bord etc. finns att tillgå. Vårt mål är att deltagarna ska minnas festen länge och att du ska känna dig trygg i planering och genomförande.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Våra festlokaler i Eskilstuna

Havet

Havet

I vår största lokal Havet arrangeras den återkommande galan Eskilsgalan. Den generösa scenen och lika generösa takhöjden lämpar sig utmärkt för prisutdelningar i samband med middag och underhållning. Lokalen skapades med inspiration från en fransk vinterträdgård, badar i bekvämt ljus och rymmer 370 personer i bankettsittning.

Viljan

Viljan

Lokalen Viljan har fantastisk rymd och ljusinsläpp från de stora fönsterna i två väderstreck med vacker utsikt över Eskilstunaån mot Klosters Kyrka. Viljan bokas ofta till bolagsstämmor, middagar och cocktailpartyn. Med sina 196 kvm får ett större sällskap på 160 personer gott om plats! Om ytterligare kvadratmeter önskas går lokalen att koppla samman med den avgränsande lokalen Vakteln. Även här finns det tillgång till ljud, ljus och projektor.

Vakteln

Vakteln

I vår fina lokal Vakteln är det bara fantasin som sätter gränser och utsikten från de stora fönsterna över den glittrande Eskilstunaån är en syn för ögat. Behöver ni mer plats finns det möjlighet att hyra det angränsande rummet Viljan. Vakteln rymmer 75 personer på sina 97 kvm för både middag, mingel, konferens och dans.

Visheten

Visheten

Visheten delar samma fantastiska utsikt som Viljan och Vakteln och dagsljus fråm två riktningar. Lokalens exklusiva inredning lämpar sig utmärkt för storslagna presentationer eller ett bemärkelsedagsfirande. Visheten rymmer 24 personer i middagssittning. Den öppna spisen är en detalj kvar från 30-talet när hotellet invigdes och ger festlokalen en elegant entré och känsla.