Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Stadshotellet, Eskilstuna

Upplev årets julbord i Eskilstuna

Välkommen till Elite Stadshotellet för årets julbord i Eskilstuna! Njut av kulinariska läckerheter som serveras i en stämningsfull miljö. 

  • Julbord
  • Glögg & pepparkaka
  • Något för alla
Från 595 SEK/person

Om erbjudandet

Njut av ett välsmakande julbord i en stämningsfull miljö på Elite Stadshotellet i Eskilstuna. Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. 

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters sill och lax, småvarmt där prinskorv, köttbullar och “Jansson” kan kombineras med  omeletter, revbensspjäll och annat som hör julen till. Detta möter rätter med mer spännande smakupplevelser och munsbitar med nya influenser. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med.

Vårt julbord serveras torsdag-lördag mellan 25 november-18 december, övriga dagar på förfrågan.

Önskar du boka julbord med övernattning läs mer här.

Fakta & Detaljer

Villkor

  • Priset inkluderar moms och glögg vid ankomst. 
  • Vi har också möjlighet att erbjuda skräddarsydda julbordsupplägg om ni är ett större sällskap.

Välkommen med din förfrågan på telefon 016-540 23 00 eller mail julbord.eskilstuna@elite.se.

Njut av julbord i Eskilstuna på Elite Stadshotellet

Mitt i Eskilstuna hittar du Elite Stadshotellet, alldeles vid Eskilstunaån och mitt i stan. I den fantastiskt mysiga restaurangen kan du möta julen i den absolut bästa miljön, med alla smaker och dofter som hör högtiden till.

Läs mer

Få upplevelser är så gemytliga och trevliga som julbord i Eskilstuna med dina nära och kära och hos oss på Elite Stadshotellet i Eskilstuna tar vår serviceinriktade personal god hand om er alla. Att välkomna julen tillsammans är en perfekt start på den allra mysigaste högtiden. På Elite Stadshotellet skapar vi nya minnen tillsammans, samtidigt som ni får känna värmen och glädjen som en riktigt klassisk jul innebär.

Julbord med övernattning i Eskilstuna

Boka julbord i Eskilstuna med övernattning på Elite Stadshotellet. Även perfekta kvällar måste någon gång ta slut, så varför inte göra tiden så lång som möjligt? Med övernattning efter årets julbord blir vistelsen hos oss på Elite Stadshotell i Eskilstuna ännu längre och mer minnesvärd. Hos oss sover du gott i bekväma sängar och vaknar upp till framdukad frukostbuffé. På Elite Stadshotellet får ni en underbar start på dagen!

Varmt välkommen att boka julbord i Eskilstuna hos oss på Elite Hotels och gör årets jul till en högtid du inte kommer att glömma!