Bröllop i Gävle

Låt oss på Elite Grand Hotel Gävle ta hand om ert bröllop. Boka en bröllopslokal i Gävle hos oss på Elite Grand Hotel och låt oss ta hand om allt. Vi har flera vackra salar som kan dukas upp för mellan 14–90 personer. Vi skräddarsyr allt efter era önskemål vad det gäller hotellrum, middag, blommor och underhållning. Välkommen att kontakta oss för en visning så berättar vi gärna mer!

Vackra bröllopslokaler i Gävle på Elite Grand Hotel

På Elite Grand Hotel finns flera vackra bröllopslokaler i Gävle där ni kan föreviga er kärlek. Vi ser till att lokalen är dukad och dekorerad som ni vill ha den och bjuder sedan på er önskade meny från vårt kök.

Matsalen

Matsalen

Vår sagolika matsal har stuckaturer på de vita väggarna och kristallkronor i taket. Stora valvformade fönster ger ett fint ljusinsläpp. Här får ni plats med ett stort sällskap med olika typer av möbleringar. Alldeles intill finns Grands Veranda som kan användas som bar och dansgolv efter middagen.

Galleriet

Galleriet

Stor vacker sal på 93 kvm med ljus fiskbensparkett och ståtliga mörkbetsade träväggar. Panelen på väggarna är original från 1901 och bakom dessa finns nu all teknik gömd för att bevara utseendet i lokalen. Galleriet är vår största sal och tar upp till 80 personer. Lokalen är utrustad med teknik för ljud såsom musik och mikrofoner. Galleriet är perfekt för en fest med sittande middag och som sedan kan förvandlas till ett fartfyllt dansgolv.

Pelarsalen

Pelarsalen

Fantastiskt vacker salong på 80 kvm från tidigt 1900-tal med stukaturer i taket, magnifik utsmyckning på väggarna och kristallkrona. Detta var tidigare ett kafé med namn Pelarcafé och senare också en matsal. Den har nu pelare i guld och kristallkronan och lampetterna är i original från 1901. Salongen är utrustad med teknik för musik, bild/film-visning och mikrofoner.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Bröllopsnatt i Gävle

Romantiska sviter

Romantiska sviter

Övernatta i någon av våra vackra sviter och vi ordnar så att era gäster har det bra i våra övriga 122 rum. Vår Svit Executive är en härlig vindsvåning, sviten har separat sovrum, ett vardagsrum med braskamin och vackra takbjälkar från 1901 samt en takterrass.

Vår eleganta bröllopssvit är något utöver det vanliga, med färger i gammelrosa som vackert omfamnar den ståtliga kakelugnen i rummet. Det finns även en walk in closet och balkong med utsikt över Gavleån.

När du bokar en bröllopsnatt hos oss kan du även välja till vårt romantiska lovepaket där en ½ flaska champagne, choklad, rosor och frukt ingår på rummet. Ta sedan en lång sovmorgon då er utcheckningstid är förlängd till kl. 14.00.