Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllop och fest i Gävle

  • Bakelser med rosa blommor och en rosa ros i mitten.
  • Dukning i restaurangen, vita dukar, blommor på borden, dukade glas och vita servetter.
  • Vacker lokal på hotellet med högt i tak, stuckaturer, vitt och guld.
  • Stuckatur i vitt, detalj från taket i restaurangen.
  • Vår rosa bröllopssvit med tv på väggen, rumsbord med grön blomma, kaffemaskin i brun hylla.
  • Vår fina bröllopssvit, vit soffa, med soffbord, kakelugn.
Bröllop och fest i Gävle

Fest hos oss


Låt oss på Elite Grand Hotel Gävle ta hand om festen. Vi har flera vackra salar som kan dukas upp för mellan 14–90 personer. Vi skräddarsyr allt efter era önskemål vad det gäller hotellrum, middag, blommor och underhållning.

Lovepaket
Boka in ett romantiskt lovepaket där en ½ flaska champagne, choklad, rosor och frukt ingår på rummet. Ta sedan en lång sovmorgon då er utcheckningstid är förlängd till kl. 14.00. 

Övernatta i våra vackra sviter
Övernatta i någon av våra vackra sviter och vi ordnar så att era gäster har det bra i våra övriga 122 rum.

Svit executive
Vår svit executive är en härlig vindsvåning, sviten har separat sovrum, ett vardagsrum med braskamin och vackra takbjälkar från 1901 samt en takterrass.

Bröllopssviten
Vår eleganta bröllopssvit är något utöver det vanliga, med färger i gammelrosa som vackert omfamnar den ståtliga kakelugnen i rummet. Det finns även en walk in closet och balkong med utsikt över Gavleån.   

Kontakt och mer information
Kontakta oss på 026-400 73 00 för att boka ett möte så hjälper vi er med er stora dag på Elite Grand Hotel Gävle.

Våra lokaler


Matsalen
Vår sagolika matsal har stuckaturer på de vita väggarna och kristallkronor i taket. Stora valvformade fönster ger ett fint ljusinsläpp. Här får ni plats med ett stort sällskap med olika typer av möbleringar. Alldeles intill finns Grands Veranda som kan användas som bar och dansgolv efter middagen.

Galleriet
Stor vacker sal på 93 kvm med ljus fiskbensparkett och ståtliga mörkbetsade träväggar. Panelen på väggarna är original från 1901 och bakom dessa finns nu all teknik gömd för att bevara utseendet i lokalen. Galleriet är vår största sal och tar upp till 80 personer. Lokalen är utrustad med teknik för ljud såsom musik och mikrofoner. Galleriet är perfekt för en fest med sittande middag och som sedan kan förvandlas till ett fartfyllt dansgolv.

Pelarsalen
Fantastiskt vacker salong på 80 kvm från tidigt 1900-tal med stukaturer i taket, magnifik utsmyckning på väggarna och kristallkrona. Detta var tidigare ett kafé med namn Pelarcafé och senare också en matsal. Den har nu pelare i guld och kristallkronan och lampetterna är i original från 1901. Salongen är utrustad med teknik för musik, bild/film-visning och mikrofoner. 


_