Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fest & event på Elite Grand Hotel

  • Restaurangen Grands Veranda
Fest & event på Elite Grand Hotel

Lyckade fester & event


Välkommen att fira er nästa firmafest, födelsedag eller bröllop hos oss. Vi erbjuder en smidig helhetslösning i några av Gävles vackraste lokaler. 

Bjud in till mingel i vår vackra Pelarsal med unika detaljer från tidigt 1900-tal. Salongen ramas in av en magnifik kristallkrona och pelare av guld. För större fester finns vår rymliga matsal, perfekt för firmafester och födelsedagar.  

Välj mellan klassiska middagssittningar eller mingla bland ståbord och buffé. Vi ljussätter lokalerna för en stämningsfull inramning till ert event och kan bygga upp en scen för underhållning eller tal.

Maten som serveras är av hög kvalité och våra duktiga kockar tar gärna fram förslag på passande menyer. Vi ser till att all utrustning ni behöver finns tillgänglig och kan erbjuda förmånliga priser på ljud- och ljusteknik såväl som konferenciers och underhållning.  

Våra festlokaler


Pelarsalongen 
Med sina vackra stuckaturer och eleganta väggdekorationer är Pelarsalen unik av sitt slag. Salongen har än i dag kvar sin magnifika kristallkrona och lampetter från 1901 vilket skapar en exklusiv inramning för alla typ av fester och event. Pelarsalen rymmer upp till 80 gäster och har utrustning för bild- och filmvisningar, musikanläggning och mikrofoner. Salongen passar utmärkt för alla typ av fester, mindre evenemang och mingel. 

Matsalen
I anslutning till vår restaurang Grands Veranda finns den ståtliga matsalen. Lokalen präglas av det härliga ljusinsläppet från dess stora fönster och går att anpassa till många olika typ av fester och events. Lokalen rymmer upp till 200 personer vid mingel, 130 personer vid uppdukning på långbord och ca 100 personer om ni väljer möblering med runda bord. 

Tillval

  • Teknisk utrustning som ljud-, ljud, och musikanläggning
  • Skräddarsydda festmenyer som anpassas efter era önskemål      

Villkor
Skicka din bokningsförfrågan till bokning.gavle@elite.se 

Här kan ni läsa mer om våra olika lokaler


_