Om erbjudandet

Vi erbjuder ett trevligt golfpaket med spel på någon av våra fina banor runt Göteborg. Upplev en härlig golfrunda och sov sedan gott på något av våra två hotell i Göteborg. På Elite Park Avenue Hotel bor ni bekvämt i moderna rum mitt på paradgatan Avenyn, med hela stadens nöjesliv utanför dörren. På femstjärniga Elite Plaza Hotel bor ni lyxigt och bekvämt i en palatsliknande byggnad från 1800-talet. Vackra stuckaturtak och mosaikgolv blandas harmoniskt med modern konst och design och skapar en miljö utöver det vanliga.

Delsjö Golfklubb

Delsjö Golfklubb finner du endast 5 minuter från centrala Göteborg. Golfbanan har funnits i dryga 50 års tid och är en av de äldsta klubbarna i Göteborgsregionen. Här spelar du på en vacker park- och skogsbana belägen mitt i Delsjöns naturreservat. Med en omväxlande miljö passar banan både elitspelaren och nybörjaren. Här finns också ett välskött klubbhus med en förstklassig golfrestaurang. Du kan hyra allt från klubbor till golfbilar på plats.

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golf & Country Club ligger ca 20 minuter söder om Göteborg och är rankad som en av de tio bästa banorna i landet. Med sin karakteristiska hedbana är Vallda en av landets mest omtyckta golfbanor. Banan har torra, hårda spelytor, utmärkande bunkrar, ondulerade greenområden och strategiska hål som omringas av högruff är en utmaning oavsett handicap. Med en vacker omgivning, en uppskattad restaurang och hög trivselfaktor kan du se fram emot en minnesvärd upplevelse.

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Greenfee på Vallda Golf & Country Club eller på Delsjö Golfklubb 
  • Värdecheck till The Bishops Arms (70 kr)
  • Vattenflaska & frukt på rummet
  • Boende i delat dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Priserna för våra golfpaket är per person och natt och gäller alla dagar under golfsäsongen 2022. Priserna gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
  • Av- och ombokningsbar fram till 48 timmar innan ankomst