Om erbjudandet

Vi erbjuder ett trevligt golfpaket med spel på någon av våra fina banor runt Göteborg. Upplev en härlig golfrunda och sov sedan gott på något av våra två hotell i Göteborg. På Elite Park Avenue Hotel bor ni bekvämt i moderna rum mitt på paradgatan Avenyn, med hela stadens nöjesliv utanför dörren. På Elite Plaza Hotel bor ni lyxigt och bekvämt i en palatsliknande byggnad från 1800-talet. Vackra stuckaturtak och mosaikgolv blandas harmoniskt med modern konst och design och skapar en miljö utöver det vanliga.

Delsjö Golfklubb

Delsjö Golfklubb finner du endast 5 minuter från centrala Göteborg. Golfbanan har funnits i dryga 50 års tid och är en av de äldsta klubbarna i Göteborgsregionen. Här spelar du på en vacker park- och skogsbana belägen mitt i Delsjöns naturreservat. Med en omväxlande miljö passar banan både elitspelaren och nybörjaren. Här finns också ett välskött klubbhus med en förstklassig golfrestaurang. Du kan hyra allt från klubbor till golfbilar på plats.

Vallda Golf & Country Club

Vallda Golf & Country Club ligger ca 20 minuter söder om Göteborg och är rankad som en av de tio bästa banorna i landet. Med sin karakteristiska hedbana är Vallda en av landets mest omtyckta golfbanor. Banan har torra, hårda spelytor, utmärkande bunkrar, ondulerade greenområden och strategiska hål som omringas av högruff är en utmaning oavsett handicap. Med en vacker omgivning, en uppskattad restaurang och hög trivselfaktor kan du se fram emot en minnesvärd upplevelse.

Hills Golf & Sports Club

Hills Golf & Sports Club ligger ca 15 minuter från centrala Göteborg. Böljande kullar, storslagna höjder och stimulerande topografi är en del av banans särprägel. Men här finns också resliga tallar och glittrande vattendrag, karibiskt vita bunkrar och vajande vass. En mycket populär och utmanande bana som varit värd för stora internationella tävlingar. I klubbhuset finns en trevlig restaurang och shop. Klubben är väl värd ett besök för dig som gästar Göteborg.

Kungsbacka Golfklubb

Kungsbacka Golfklubb ligger 20 minuter söder om Göteborg och erbjuder en variation man aldrig tröttnar på! Anläggningen omfattar Gamla Banan (18 hål), Nya Banan (9 hål) och en 9-håls Pay and Play bana samt en förstklassig träningsanläggning med bl.a. en av Västsveriges största grästees. Gamla Banan har en mycket varierande layout med park-, seaside- och skogskaraktär där flera internationella tävlingar spelats och 2023 avgörs här PGA Championship Göteborg för damerna på LETAS i augusti. Restaurangen serverar förstklassig mat och i shopen finner du allt du behöver av utrustning och kläder.

 

 

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Greenfee på Vallda Golf & Country Club, Delsjö Golfklubb, Hills Golf & Sports Club eller Kungsbacka Golfklubb
  • Värdecheck till The Bishops Arms (70 kr)
  • Vattenflaska & frukt på rummet
  • Boende i delat dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Priserna för våra golfpaket är per person och natt och gäller alla dagar under golfsäsongen 2023. Priserna gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
  • Av- och ombokningsbar fram till 48 timmar innan ankomst