Hotell Göteborg centralt

Vill du åka på en stadsweekend eller har du ett ärende i Göteborg och behöver övernattning? Elite Hotels har två hotell i Göteborg centralt belägna med närhet till det mesta. Strosa längs Avenyn, ät på underbara stjärnkrogar och upplev Göteborgs pulserande nattliv. Vår personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap!

Boka ett hotell i Göteborg centralt

Elite Hotels har två mysiga hotell i Göteborg centralt med goda kommunikationer precis utanför dörren så att du enkelt kan ta dig runt hela staden.

Elite Park Avenue Hotel är hotellet som ligger centralt i Göteborg på paradgatan Avenyn. När du bor här får du gångavstånd till sevärdheter och attraktioner såsom Liseberg och Göteborgsoperan och kan njuta av allt fantastiskt som Göteborg har att erbjuda. Hotellet har ett fräscht gym och en mysig relaxavdelning där du kan koppla av. När du blir hungrig kan du besöka vår populära restaurang at PARK eller The Bishop Arms.

Elite Plaza Hotel ligger i ett något lugnare område men fortfarande centralt i Göteborg. Här finns 127 rum som är exklusivt inredda och bjuder in till en god natts sömn. Njut av goda drinkar i Plaza Bar eller ät en lyxig middag på Swea Wine & Dine.

Upptäck vackra Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och ligger vackert precis på västkusten. Här kan du njuta av en levande stad och det finns något för hela familjen att göra. På Ullevi uppträder några av världens största artister såsom Bruce Springsteen och göteborgaren Håkan Hellström, på Liseberg kan du åka hisnande karuseller och på Avenyn kan du shoppa en helt ny garderob. Bo på ett hotell i Göteborg centralt och upptäck allt vad denna stad har att erbjuda!

Tillbaka till Hotell Göteborg

På Elite Hotels ingår alltid:

  • En stor frukostbuffé med varma och kalla rätter
  • Serviceinriktad personal som gärna hjälper dig
  • Möjlighet att välja kudde
  • Gratis WiFi
  • Parkering
Läs mer