Hotell i Göteborg med pool

En fullspäckad dag i Göteborg avslutas i vår pool på Elite Park Avenue Hotel. Boka din vistelse och njut av vår torrbastu, ångbastu och relaxpool. Passa på att boka massage och ansiktsbehandlingar i NatureFitness och avrunda kvällen på vår restaurang at Park. Välkommen att boka redan idag.

Gym, bastu och pool

Söker du efter en hotellvistelse med återhämtning och egentid som din första prioritering? Ta in på Elite Park Avenue Hotel, strategiskt beläget på Avenyn med allt vad Göteborgs innerstad har att erbjuda. Avrunda kvällen med fritt inträde hos NatureFitness som erbjuder ett välutrustat gym, relaxavdelning och en mysig relaxpool. Här kan du få klassisk massage och osteopatbehandling för att sedan låta kroppen slappna av i den mysiga poolen.

Koppla av i hotellets pool

En hotellvistelse blir komplett med en vistelse i vår relaxpool. Njut av hur kroppen får slappna av och flyta med i vår stämningsfulla miljö. Ge din kropp och själ ny energi efter en lång dag på Göteborgs shoppingstråk och fantastiska sevärdheter. Eller är det kanske här du vill börja dagen? Låt en slät kopp kaffe sätta pricken över i:et efter din vistelse i vår pool!

På Elite Park Avenue Hotel erbjuder vi en relaxpool i återhämtningens tecken. Vi vill ge dig en unik och harmonisk hotellupplevelse genom att låta denna bekvämlighet speglas i allt vi gör. Från minsta kudde i våra sängar till relaxavdelningen med poolen går det en röd tråd för att skapa atmosfären många av våra gäster är ute efter.

Boka vårt hotell i Göteborg med pool och låt vår underbara personal ta hand om dig på dygnets alla timmar! Varmt välkommen till oss på Elite Hotels.

Tillbaka till Hotell Göteborg

Relaxen med pool erbjuder:

  • Massage
  • Vikter, TRX-band, pilatesbollar
  • Torrbastu och ångbastu
Läs mer