s

Om restaurang atPARK

En naturlig mötesplats med bästa läge vid Avenyn. atPARK är en restaurang som hämtar inspiration från stadens puls och glädjen när människor träffas för att umgås över en bit god mat. Restaurang atPARK är ett svenskinspirerat brasseri som drivs av Götaplatsgruppen med Stefan Karlsson i spetsen.

Baren är en naturlig mötesplats

Baren intill lobbyn är en omtyckt plats för affärsmöten, afterwork eller för att samlas inför teatern, konserten och andra aktiviteter. Barmenyn består bland annat av smårätter, snacks och de klassiska köttbullarna. Om ni är ett sällskap som önskar sitta ostört kan ni hyra atPARKs exklusiva ”chambre separée” med plats för 10-25 personer. 

Konferens- och festvåning

Vad vore en konferens utan en god fika? Eller en fest utan mat och dryck? Vi vågar påstå att det blir en mager upplevelse. Genom köket på atPARK kan vi erbjuda allt från en härlig konferensfika till en maffig kvällsbuffé. De populära bankettmenyerna byts ut fyra gånger per år eftersom vi alltid väljer råvaror efter utbud och säsong. Genom samarbetet med Götaplatsgruppen kan vi skräddarsy menyer till konferens, bröllop, fest, bankett och event.

God mat i skön miljö

Oavsett om du är hotellgäst, konferensgäst, stamgäst eller bara går förbi på Avenyn så är du varmt välkommen till atPARK. Vi ser fram emot att erbjuda god mat i vår internationella, inbjudande och varma atmosfär.

Boka bord

För mer information besök atpark.se

Öppettider

Måndag-tisdag: 11.30-14.00
Onsdag-torsdag: 11.30-14.00, 17.00-23.00
Fredag: 11.30-00.00
Lördag 17.00-00.00
Söndag: Stängt

Hitta hit

Återställ

atPARK
Kungsportsavenyn 36
411 36 Göteborg

mail@atpark.se
+46 31-72 71 076

Kontaktperson: Sashi Murugan