Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

s

Om restaurang atPARK

En naturlig mötesplats med bästa läge vid Avenyn. atPARK är en restaurang som hämtar inspiration från stadens puls och glädjen när människor träffas för att umgås över en bit god mat. 

Lunch serveras måndag till fredag och à la carte serveras måndag till lördag. Menyn erbjuder både svenska och klassiska rätter med modern gastronomi. Den inspirerande miljön passar såväl för en affärslunch som för middag med vänner. När vädret tillåter är terrassen platsen för att fånga eftermiddagssolen.

Baren är en naturlig mötesplats

Baren intill lobbyn är en omtyckt plats för affärsmöten, afterwork eller för att samlas inför teatern, konserten och andra aktiviteter. Barmenyn består bland annat av smårätter, snacks och de klassiska köttbullarna. Om ni är ett sällskap som önskar sitta ostört kan ni hyra atPARKs exklusiva ”chambre separée” med plats för 10-25 personer. 

Konferens- och festvåning

Vad vore en konferens utan en god fika? Eller en fest utan mat och dryck? Vi vågar påstå att det blir en mager upplevelse. Genom köket på atPARK kan vi erbjuda allt från en härlig konferensfika till en maffig kvällsbuffé. De populära bankettmenyerna byts ut fyra gånger per år eftersom vi alltid väljer råvaror efter utbud och säsong. 

God mat i skön miljö

Oavsett om du är hotellgäst, konferensgäst, stamgäst eller bara går förbi på Avenyn så är du varmt välkommen till atPARK. Vi ser fram emot att erbjuda god mat i vår internationella, inbjudande och varma atmosfär.

Umgås i goda vänners lag i vår pianobar 

Ta med dina kollegor, vänner eller sällskap på en afterwork eller bubbelkväll och njut av tonerna från piano-musiker. Vi har öppet torsdag - lördag.

Välkommen till At Park!

Boka bord

För mer information besök atpark.se

Öppettider

Måndag-tisdag: 11.30-14.00
Onsdag-torsdag: 11.30-14.00, 17.00-23.00
Fredag: 11.30-00.00
Lördag 17.00-00.00
Söndag: Stängt

Öppettider Sommarperiod 30/6-13/8

Måndag-torsdag: 15.00-00.00
Fredag-lördag: 12.00-01.00
Söndag: 12.00-23.00

Hitta hit

Återställ

atPARK
Kungsportsavenyn 36
411 36 Göteborg

mail@atpark.se
+46 31-72 71 076