Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Bröllop & fest

Många brudpar har dansat bröllopsvalsen i våra fina festlokaler. Vi har arrangerat allt från små intima bröllopsfester till stora bröllop med över hundra gäster. Kontakta oss och kom hit för att känna på den härliga atmosfären och se de olika festsalarna.

Våra bröllopslokaler

Taubesalen

Taubesalen

Taubesalen erbjuder romantik, atmosfär och unik historia. Väggarna är dekorerade med illustrationer och texter av trubaduren Evert Taube, bland annat ”Flickan i Havanna”. Utan tvekan en fantastisk inramning till en minnesvärd dag.

Sandbergsalen

Sandbergsalen

Sandbergsalen är också en populär festsal med unik historia. Konstnären Ragnar Sandbergs har dekorerat väggarna med vackra muralmålningar i mjuka, böljande former och harmoniska färger.

Bankettsalen

Bankettsalen

Bankettsalen kan delas i tre salar och anpassas efter bröllopets storlek. Som en enda sal kan vi ta emot middagssällskap på upp till 450 personer. Bankettsal 3 har en stor glasvägg mot Lorensbergsparken. Bankettsal 1 och 2 har en imponerande ljuskrona i taket som skapar ett lyxigt och pampigt intryck.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Bröllopsmaten

Mat & dryck

Mat & dryck

Sätt er egen prägel på bröllopsmaten, välj mat som båda tycker om och som gör att gästerna känner igen er. Satsa på en särskild barnmeny om ni har bjudit många barn. Festvåningen samarbetar med köket på at Park och kan skräddarsy en meny som passar era önskemål. Sittande middagsbjudning, buffé eller mingel och läckra munsbitar?

Rum för brudpar & gäster

Bröllopsnatten

Bröllopsnatten

Till brudparet rekommenderar vi en stor svit med vardagsrum och ett sovrum med King size-säng samt balkong med utsikt och ett härligt badrum med badkar. Våra Juniorsviter är också fina, något mindre än sviten men med sovrum och vardagsrum samt badrum med badkar och dusch.

Rum för dina gäster

Rum för dina gäster

Elite Park Avenue Hotel erbjuder rymliga rum i olika rumstyper, exempevis har standardrummen plats för två personer, familjerummen har en bäddsoffa som rymmer en vuxen eller två barn. På morgonen serveras samtliga gäster en härlig och generös frukostbuffé i hotellets restaurang at PARK. Oavsett vilken rumskatergori som önskas så bor gästerna bekvämt i moderna rum med personlig atmosfär.

Unna dig något extra

Övriga tjänster

Övriga tjänster

Hotellet erbjuder ett välutrustat gym och relaxavdelning med torrbastu och ångbastu samt en liten inomhuspool. Genom vår partner NatureFitness går det att boka massagebehandlingar. Det finns även en frisersalong på entreplan.