Om erbjudandet

Upplev den bästa musiken från 70, 80, 90-talet framförda av våra artister och musiker live på scen. Följ med tillbaka i tiden och sjung med i låtarna som gjorde avtryck för generationer framåt. Guldkorn ur den svenska låtskatten, riviga rockklassiker och discodängor som får golvet att gunga. Välkommen till en helkväll med närhet, nostalgi och glädje för alla generationer på Park Lane Show.

Under showen serveras en utsökt meny signerad köksmästaren på Elite Park Avenue Hotel. Vid borden blir ni omhändertagna och serverade av sjungande servitörer. Restaurangen öppnar kl. 18.30. Showen börjar strax därefter och pågår till ca 23.00. På helgerna (fredag och lördag) förvandlas showkrogen till nattklubb direkt efter föreställningen. Park Lane Show är det utmärkta valet för er som vill fira en födelsedag, ett jubileum eller personalfest med företaget.

Elite Park Avenue Hotel erbjuder er ett förmånligt Park Lane-paket där boende i dubbelrum samt biljetter till show och showmeny ingår. Hos oss bor ni mitt på Göteborgs paradgata Avenyn, precis intill Park Lane, med shopping, restauranger och sevärdheter på bekvämt gångavstånd. Passa på att besöka vår wellnessavdelning där i kan njuta av sköna behandlingar, personlig träning och relax. På morgonen vaknar du upp till en härlig frukostbuffé i vår restaurang.

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Showbiljetter till Park Lane Show
  • En middagsmeny som serveras under showen (dryck tillkommer)
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Uppge bokningskod Park Lane Show vid din bokning.
  • Avbokningsbart till en månad före ankomst.

Speldatum

  • Park Lane Show har premiär 4 september 2020 spelas fredag och lördag under hösten 2020 och våren 2021, samt torsdagar i november och december.