Bröllop i Göteborg

Upptäck de enanstående vackra salarna på Elite Plaza Hotel i Göteborg! Hotellet ligger mitt emot den ståtliga domkyrkan och erbjuder unika lokaler som passar utmärkt för intima bröllopsmiddagar och fester. Den vackert utsmyckade Sveasalen och Maharadjasalen med sitt underbara kulturminnesmärkta tak är båda mycket populära lokaler för bröllop, dessa salar tar båda 20 personer i bröllopssittning. I vårt vinarkiv kan ni bjuda in till middag för upp till 40 personer.

Vi hjälper er att planera och skräddarsy er bröllopsfest så att varje detalj blir utsökt och ett värdefullt minne. Det finns även möjlighet att abbonnera vår trevliga restaurang Swea Wine & Dine för bröllopsmiddag för upp till 90 gäster. Välkommen att boka ett unikt bröllop i våra vackra byggnad från 1889!

Våra bröllopslokaler

Vinarkivet

Vinarkivet

Upp till 50 gäster, 80 kvm.

Vår unika lokal vinarkivet ligger i det gamla bankvalvet i hotellets källare. Starta kvällen med en fördrink i Florentinska perlarsalen som finns i anslutning till lokalen och njut sedan av en minnesvärd kväll med middag vid långbord. 

Svea

Svea

Upp till 20 personer, 65 kvm

Bjud in till en intim bröllopsmiddag för det mindre sällskapet. Svea ramar in er kväll med vackra stuckaturer och en härlig utsikt mot stadens Domkyrka. Lokalen är K-märkt. 

Maharadja

Maharadja

Upp till 20 personer, 55 kvm

Vackra stuckaturer och unika originaldetaljer gör denna lokal unik i sitt slag. Maharadja är en K-märkt lokal från sent 1800-tal som passar utmärkt för den lilla bröllopsmiddagen.

Kontakta oss

Skicka en förfrågan

Bröllopsfest för upp till 90 gäster

Swea Wine & Dine

Swea Wine & Dine

Upp till 90 gäster, 250 kvm

Välkommen att bjuda in till fest i vår mysiga restaurang Swea Wine & Dine! Denna ljusa och trevliga lokal har högt i tak och ger känslan av att sitta utomhus på en solig piazza. Restaurangen ligger i hjärtat av hotellet och erbjuder skräddarsydda menyer och härliga smakkombinationer. Här finns möjlighet att abbonnera hela lokalen med plats för upp till 90 gäster. 

Våra bröllopspaket

Bröllopsmiddag

Bröllopsmiddag

Från 1500 kr/person

 • Välkomstdrink
 • Bordsdekorationer
 • Dukning med vita dukar och linneservetter
 • Trerättersmiddag 
 • Tre enheter dryck till maten
Bröllopsnatt

Bröllopsnatt

Från 2000 kr/person

 • Boende i Juniorsvit
 • Blommor på rummet
 • Choklad
 • Champange
 • Frukost på rummet
 • Sen utcheckning i mån av plats

Allt för ert bröllop

Boende för brudpar & gäster

Boende för brudpar & gäster

Efter en oförglömlig dag kan Elite Plaza Hotel erbjuda såväl bröllopsparet som bröllopsgäster ett exklusivt boende. Till bröllopsparet rekommenderar vi någon av våra vackra junorsviter eller sviter. För bröllopsgäster som önskar stanna över natten så har Elite Plaza Hotel rum i olika storlekar, från mindre enkelrum till familjerum. Oavsett vilken rumskatergori som önskas så bor gästerna bekvämt i exklusiva rum som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Mat & dryck

Mat & dryck

Bröllopsmiddagen är en viktig del för en lyckad bröllopsfest. Önskar ni ha en sittande middag med en klassisk trerättersmeny eller en uppdukad buffé med läckra smårätter? Vi erbjuder allt från traditionella bröllopsmenyer till mingeltallrikar och bufféer. Våra erfarna köksmästare är lyhörda för era önskemål och sätter gärna ihop förslag på menyer som passar just ert tema.