Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Fest & event

Varmt välkommen att hålla er jubileumsmiddag eller ert företagsmingel hos oss på Elite Plaza Hotel. Vi erbjuder enastående vackra och ståtliga lokaler som lämpar sig för mindre arrangemang och grupper. Hotellbyggnaden har en lång historia som tar sin början redan 1889, våra lokaler bär därför på en glansfull och spännande historia och några av dem är kulturminnesmärkta.

Fest & event på Elite Plaza Hotel

Middagar och event med guldkant

Middagar och event med guldkant

i hjälper er från start till mål med allt som vi kan erbjuda på hotellet. Vid behov kan vi även rekommendera externa arrangörer och eventbolag som hjälper till. Med erfaren och serviceinriktad personal, eleganta lokaler, vällagad mat och god dryck ser vi till att ert arrangemang blir precis som ni önskar.

Vi skräddarsyr menyer och upplägg efter era behov, vi är flexibla och kommer göra vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål. Kontakta oss redan i dag för visning och offert. Låt oss ta hand om er!

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Festlokaler i Göteborg på Elite Plaza Hotel

MATSALEN

MATSALEN

Abonnera den fina matsalen i vår restaurang för ert evenemang. Här kan vi ta emot grupper upp till 100 personer med flexibel set up och dukning.

MAHARADJASALEN

MAHARADJASALEN

I vackra Maharadjasalen får 24 sittande personer plats. Det kulturminnesmärkta taket som snidades av Junghänel & Richter bidrar till en unik miljö som passar perfekt för en intim middag.

SVEASALEN

SVEASALEN

I pampiga Sveasalen kan vi erbjuda middagar för upp till 24 sittande personer. Här matchas välbevarade detaljer från när huset byggdes med en glittrande kristallkrona och mörkt trägolv.

VINARKIVET

VINARKIVET

I vårt mysiga vinarkiv kan vi duka upp ett långbord för upp till 40 personer. Här kan man avnjuta en fantastisk middag bestående av vällagade rätter med goda viner till, eller varför inte en härlig vinprovning?

FLORENTINSKA PELARSALEN

FLORENTINSKA PELARSALEN

Florentinska pelarsalen ligger i hjärtat av hotellet och passar perfekt för välkomstdrink, mingel eller buffé. Lokalen erbjuder en fantastisk rymd, ett härligt ljusinsläpp och charmiga detaljer.