Om erbjudandet

Välkommen till Elite Hotel Marina Plaza och Elite Hotel Mollberg som båda återfinns mitt i centrala Helsingborg. Båda hotellen erbjuder bekväma och luftiga dubbelrum och en härlig frukostbuffé. Parkeringsplatser (mot betalning) finns i parkeringsgarage i närheten av hotellet. Avsluta dagen med en härlig middag i en av våra restauranger, The Bishops Arms, At Mollberg eller Paolos.

I Helsingborg befinner du dig i en av världens golfbanetätaste regioner med 25 anläggningar och 30 banor inom 40 minuters körväg. Här finner du bland andra den vackra golfbanan Landskrona GK, mästerskapsbanan Rya GK som är en kombinerad seaside- och parkbana där flera av hålen har en fantastisk vy över Öresund, Vasatorps GK med Gamla Banan, en vacker parkbana, eller nya Tournament Course, en mästerskapsbana med linkskaraktär. S:t Arild GK bana håller hög internationell standard med erkänt snabba greener och vacker natur. Söderåsens GK erbjuder en skogs- och parkbana med blandad terräng, omväxlande karaktär med snabba och utmanande greener. Allerum GK är en öppen ängs- och parkbana som senaste åren arrangerat flera tourtävlingar.

Golfbanor vi samarbetar med

Rya Golfklubb

Vasatorps Golfklubb

S:t Arild Golfklubb

Söderåsens Golfklubb

Landskrona Golfklubb

Allerum Golfklubb

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Green fee
  • Värdecheck på 70 kr  som kan nyttjas på The Bishops Arms för gäster på Elite Hotel Marina Plaza och på At Mollberg för gäster på Elite Hotel Mollberg
  • Ramlösa och frukt att ta med ut på banan
  • Övernattning med del i dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Av- och ombokningsbar fram till 48 timmar innan ankomst