Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllop och fest på Elite Hotel Marina Plaza

  • Vi har har många fina hotellrum att välja bland, bland annt sviter med sköna sängar och vacker utsikt över Öresund.
  • Vi erbjuder fantastiska festlokaler för såväl stora som små sällskap. Vår ljusa och luftiga restaurang och atriumgård är perfekt för olika typer av evenemang.
  • Fasaden på Elite Marina Plaza i Helsingborg
  • Hamn i Helsingborg
Bröllop och fest på Elite Hotel Marina Plaza

Fest och bröllop


Låt din fest eller ditt bröllop bli en minnesvärd högtid. På Elite Hotel Marina Plaza finns festlokaler för alla tillfällen.

Fantastiska festlokaler
Vi erbjuder fantastiska festlokaler för såväl stora som små sällskap. Vår ljusa och luftiga restaurang och atriumgård är perfekt för olika typer av evenemang. Allt från banketter och modevisningar till dans och galamiddagar har ägt rum här. Få etablissemang har större variationsmöjligheter i festsammanhang!

Hotellrum för bröllopsnatten
Vi har har många fina hotellrum att välja bland, bland annt sviter med sköna sängar och vacker utsikt över Öresund. Det finns även gott om rum i olika kategorier för tillresta bröllopsgäster. 

Många anledningar att fira


Må det vara bröllop, julfest, sommarfest, personalfest, avslutningsfest, kick-off eller födelsedagsfest. Det finns många anledningar att fira!

Vi tar upp till 400 personer vid sittande bord och 600 personer vid mingel tillställningar. På översta våningen finns den stora Öresundssalen. Här sitter lämpligen sällskap upp till 100 personer och firar. För mindre sällskap som önskar ostörd och privat miljö finns våra trevliga lokaler Galleriet eller Salongen.

Självklart komponeras mat och dryck i samråd med vår duktiga restaurangchef. Allt för att just er tillställning skall bli lyckad.

Välkommen till oss för att titta på möjligheterna och låt oss göra er högtid extra minnesvärd!

Kontakt och offertförfrågningar
Välkommen att kontakta vår bokningsavdelning för frågor om vår festlokaler och reservationer av hotellrum 042 19 21 00 eller reservation.helsingborg@elite.se.


_