Bröllop & fest

Låt din fest eller ditt bröllop bli en minnesvärd högtid. På Elite Hotel Marina Plaza finns festlokaler och hotellrum för alla tillfällen.

Många anledningar att fira

Festlokaler för alla tillfällen

Festlokaler för alla tillfällen

Må det vara bröllop, julfest, sommarfest, personalfest, avslutningsfest, kick-off eller födelsedagsfest. Det finns många anledningar att fira!

Vi tar upp till 400 personer vid sittande bord och 600 personer vid mingel tillställningar. På översta våningen finns den stora Öresundssalen. Här sitter lämpligen sällskap upp till 100 personer och firar. För mindre sällskap som önskar ostörd och privat miljö finns våra trevliga lokaler Galleriet eller Salongen.

Självklart komponeras mat och dryck i samråd med vår duktiga restaurangchef. Allt för att just er tillställning skall bli lyckad. Välkommen till oss för att titta på möjligheterna och låt oss göra er högtid extra minnesvärd!

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Fest & bröllop

Våra festlokaler

Våra festlokaler

Låt din fest eller ditt bröllop bli en minnesvärd högtid. På Elite Hotel Marina Plaza finns festlokaler för alla tillfällen. Fantastiska festlokaler Vi erbjuder fantastiska festlokaler för såväl stora som små sällskap. Vår ljusa och luftiga restaurang och atriumgård är perfekt för olika typer av evenemang. Allt från banketter och modevisningar till dans och galamiddagar har ägt rum här. Få etablissemang har större variationsmöjligheter i festsammanhang!

Hotellrum för bröllopsnatten

Hotellrum för bröllopsnatten

Vi har har många fina hotellrum att välja bland, bland annt sviter med sköna sängar och vacker utsikt över Öresund. Det finns även gott om rum i olika kategorier för tillresta bröllopsgäster.