Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Bröllop på Elite Hotel Mollberg

Välkommen att arrangera er stora dag på Elite Hotel Mollberg! Vi erbjuder vackra bröllopslokaler i Helsingborg och fina hotellrum för bröllopsnatten. 

Våra bröllopslokaler

Bröllop & fest

Bröllop & fest

Vi har via våra två olika festlokaler, Peter Mollbergsalen och Vinkällaren, möjlighet att skräddarsy specialarrangemang efter era önskemål. Vi kan specialkomponera maten, allt från 5-rätters middagar till bufféer. Vi hjälper gärna till och föreslår trevliga aktiviteter i anslutning till arrangemanget.

Vinkällaren har ett bibliotek i anslutning som kan användas för kaffe mm om man t ex vill ha dans i vinkällaren efter middagen. Vinkällaren tar upp till 50 personer.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Rum för bröllopspar & gäster

Fina hotellrum i Helsingborg

Fina hotellrum i Helsingborg

Vår anrika miljö passar perfekt för bröllopsnatten. Vi har ett flertal rum i olika stil, så ni kan hitta er alldeles egna favorit. Det finns även gott om rum till tillrest släkt och vänner.