Hotell med jacuzzi

Boka någon av våra förstklassiga hotell med jacuzzi. Vi har många olika spa-paket. Vilket erbjudande passar dig bäst? Håll utkik efter våra fina erbjudanden med romantiska hotell med jacuzzi.

Hotellrum med jacuzzi?

På Elite Hotels har vi hotell över hela landet. På en del utvalda ställen har vi dessutom extra lyxiga erbjudanden där du kan njuta av ett ångande bad i en lyxig jacuzzi. Kanske vill du titta in till Elite Hotel Marina Tower, där vi erbjuder jacuzzi, hamam och pool? Här får du en magisk upplevelse med vacker utsikt över stan. Eller varför inte besöka Elite Palace Hotel i Vasastan? Vana Spa ger dig en unik spaupplevelse att dela med dig själv och någon som betyder lite extra.

Unna dig en lyxig weekend eller mysigt spapaket hos oss på Elite Hotels. En romantisk weekend på något av våra hotell med jacuzzi blir en perfekt överraskning för dig och den du vill spendera helgen med. Vår personal finns där för att ta hand om dig under dygnets alla timmar!

Koppla av i jacuzzi

En hotellvistelse blir komplett med ett dopp i en av våra mysiga jacuzzis. Känn kroppen sjunka ner och slappna av till vår stämningsfulla miljö. Fyll på med ny energi efter en lång dags turer på centrala shoppingstråk, mysiga smågator och caféer. Återhämtning och lyx förenas i våra mysiga, varma bad.

Läs mer

Boka ett av våra hotell med lyxiga jacuzzis och bjud med någon du tycker lite extra mycket om. Skapa minnen hos oss och låt oss ta hand om dig!