Hotell Skåne vid havet

Är du och familjen sugna på en skön vistelse vid havet i sommar? Skånes vidsträckta kust ger flera möjliga platser för en skön semester och det finns flera fina Elite Hotels att välja bland. Vi har exempelvis hotell både i Malmö, Lund , Helsingborg och Kristianstad. Boka din vistelse i Skåne redan idag.

Elite Hotels i Skåne

Om du bokar rum på ett Elite Hotels i Skåne garanteras du en vacker och avkopplande miljö oavsett på vilken ort eller vilket hotell du väljer. Havsluften finns alltid nära och hela Skåne genomsyras av en välkomnande och varm atmosfär, speciellt på sommaren. Närheten till havet finns även om du bor mitt i centrala Malmö då det inte är svårt att ta sig ut till kusterna. Vill du vara väldigt nära kusten kan Helsingborg vara alternativet för dig. Att bo på ett hotell i Skåne vid havet kommer uppskattas av hela familjen och ni kommer att få en minnesvärd semester.

Övernattning och god mat på ett hotell i Skåne vid havet

Alla våra Elite Hotels erbjuder fina rum med sköna sängar, genomtänkta middagsmenyer och en fantastisk frukostbuffé morgonen efter. När du bor på ett hotell i Skåne vid havet kan du både börja och avsluta dagen med en mysig promenad längs vattnet, ta dig ett bad på sommaren eller bara njuta av den underbara utsikten. När hungern faller på är du och ditt sällskap varmt välkomna till en av våra restauranger för en smakupplevelse med fräscha råvaror. Elite Hotels har också mysiga lounger där du och ditt sällskap kan sitta ned en stund, ta en kvällsdrink och bara småprata innan det är dags att gå upp till rummet.

Boka ett mysigt hotell i Skåne vid havet direkt här på Elite Hotels!

Läs mer