Hotellpaket Skåne

Om du vill få ut maximalt av din hotellupplevelse ska du boka ett av våra hotellpaket Skåne. Det spelar ingen roll om du reser ensam, med en partner eller med din familj, vi har alltid något som passar. Njut av rabatter, teman och andra fördelaktiga hotellpaket som gör din vistelse lite smartare och roligare. Du kan till exempel välja ett hotellpaket i Skåne baserat på högtider såsom jul och nyår.

Ta del av våra fantastiska hotellpaket Skåne

Skåne har mycket att erbjuda med sitt vackra landskap och pulserande städer. Variera lugnet och naturen på Österlen med storstadslivet i Malmö. Totalt finns det sju stycken Elite Hotels i Skåne varav tre ligger i Malmö. Med våra välkomponerade hotellpaket ser du till att få ut det mesta av din resa. Om du känner för lite avkoppling kan du välja ett av våra härliga spapaket med behandlingar och andra förmåner. Eller varför inte välja ett paket där det ingår en god middag på någon av våra utmärkta restauranger? Varje gång du bokar med oss får du också detta:

  • En stor frukostbuffé med varma och kalla rätter
  • Ett vänligt och serviceinriktat bemötande
  • Gratis WiFi i alla utrymmen
  • Rökfria rum
  • Tillhörande parkering

Hitta ett hotellpaket i Skåne som passar just dig och ditt sällskap

Vi ger dig möjligheten att ta med någon du tycker om på en resa och skapa minnen för resten av livet. Med våra hotellpaket i Skåne så blir resan och vistelsen ännu lite bättre. Vi uppdaterar och presenterar nya hotellpaket med jämna mellanrum så glöm inte hålla utkik på vår hemsida för att säkerställa att du inte missar något passande erbjudande. Det finns säkerligen flera som passar för dig och dina medresenärer. Vi önskar dig alltid varmt välkommen till Elite Hotels och hoppas du och ditt sällskap ska trivas hos oss. Känn er som hemma!

Läs mer