Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllop i Jönköping

  • Festsal
  • Bord fotade uppifrån
  • Vit soffgrupp i juniorsvit på Elite Stora Hotellet i Jönköping
Bröllop i Jönköping

Bröllopslokal i Jönköping


Vår oerhört vackra och pampiga Spegelsal har anor från 1863 och anses av många vara Skandinaviens vackraste festsal. Här har många celebra tillställningar ägt rum under årens lopp. En vackrare inramning kan inte ert bröllop få. För lite mindre fester passar Röda salongen utmärkt. Här finns plats för 100 sittande gäster och de röda tapeterna har gett salen dess namn. Den kallas också Damsalongen, eftersom den en gång i tiden var damernas sällskapsrum. För de riktigt stora festerna kombineras de två festsalarna. Ni kan då ta emot hela 350 gäster i en sober och festlig miljö. Njut av middagen i Spegelsalen och dansa till skön musik i Röda Salongen.

Hos oss kan ni njuta av arrangemang av  högsta klass varesig det gäller mat, dryck, lokal eller service. Vår personal hjälper er med det där lilla extra, och tillsammans tar vi fram ett koncept utifrån era personliga önskemål, för att göra er dag så perfekt som möjligt.

Välkommen med er bokningsförfrågan till reservations.jonkoping@elite.se!

Bröllopsnatt på Elite Stora Hotellet


Efter en oförglömlig dag kan vi erbjuda både brudparet och bröllopsgästerna bekvämt boende.

Vår anrika miljö passar perfekt för bröllopsnatten, vad sägs om en natt i någon av våra vackra juniorsviter? Vi har ett flertal flärdfullt inredda rum i olika stil, så ni kan hitta er alldeles egna favorit, och avsluta dagen på bästa sätt i en exklusiv miljö.

Det finns även gott om rum till släkt och vänner i olika storlekar, allt från enkelrum till familjerum. Oavsett vilken rumskategori de väljer bor de bekvämt i vackra rum med personlig atmösfär.


_