Tillfälligt problem med bokning, inlogg och bekräftelser – vänligen försök igen om en stund. Tack för din förståelse!

Bröllop i Jönköping

Ska ni gifta er och letar efter den perfekta platsen för ert bröllop? Boka en bröllopslokal i Jönköping på Elite Stora Hotellet och fira er kärlek i en fantastisk miljö. Vi har flera vackra salar med gott om plats för både middag och dans. Hos oss kan ni njuta av arrangemang av högsta klass både när det gäller mat, dryck, lokal och service. Vår personal hjälper er med det där lilla extra, och tillsammans tar vi fram ett koncept utifrån era personliga önskemål, för att göra er dag så perfekt som möjligt. 

Fina bröllopslokaler i Jönköping

Spegelsalen

Spegelsalen

Vår oerhört vackra och pampiga Spegelsal har anor från 1863 och anses av många vara Skandinaviens vackraste festsal. Här har många celebra tillställningar ägt rum under årens lopp. En vackrare inramning kan inte ert bröllop få. 

Röda salongen

Röda salongen

För lite mindre fester passar Röda salongen utmärkt. Här finns plats för 100 sittande gäster och de röda tapeterna har gett salen dess namn. Den kallas också Damsalongen, eftersom den en gång i tiden var damernas sällskapsrum.

Fira stort

Fira stort

För de riktigt stora festerna kombineras de två festsalarna. Ni kan då ta emot hela 350 gäster i en sober och festlig miljö. Njut av middagen i Spegelsalen och dansa till skön musik i Röda Salongen.

Kontakta oss

Skicka förfrågan

Rum för bröllopspar & gäster

Vackra sviter för Bröllopsnatten

Vackra sviter för Bröllopsnatten

Vår anrika miljö passar perfekt för bröllopsnatten, vad sägs om en natt i någon av våra vackra juniorsviter? Vi har ett flertal flärdfullt inredda rum i olika stil, så ni kan hitta er alldeles egna favorit, och avsluta dagen på bästa sätt i en exklusiv miljö.

Boende för gäster

Boende för gäster

På Elite Stora Hotellet finns gott om rum till släkt och vänner i olika storlekar, allt från enkelrum till familjerum. Oavsett vilken rumskategori de väljer bor de bekvämt i vackra rum med personlig atmösfär.