Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Fest & event i Jönköping

Fest & event i Jönköping

Middagar och event med guldkant


Mingel, möten, event och middagar - från det enkla till elegans och flärd

Vi hjälper er från start till mål med allt som vi kan erbjuda på hotellet. Vi har erfarenhet av att arrangera baler, banketter, bolagsstämmor, bröllop, födelsedagsfester, barnkalas, företagsevent, afterwork, jubileumsmiddagar, konferenser, mässor, kongresser och EU-möten.

Vi skräddarsyr menyer och upplägg efter era behov, vi är flexibla och kommer göra vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål.

Ljud, ljus och scen
För ett lyckat event är ljud och ljus viktigt och detta ordnas av extern leverantör. Vi har också scenbyggare som anlitas för olika event.

Aktiviteter och föreläsare
Vi har också flera föreläsare, externa arrangörer och eventbolag som hjälper till. Läs mer om våra aktiviteter här

Kontakt
Kontakta oss redan idag för visning och offert. Låt oss ta hand om er!
Telefon: 036 - 10 00 00
E-post: info.jonkoping@elite.se

Här kan ni läsa mer om våra olika lokaler

Våra festlokaler


Spegelsalen
Vår unika och pampiga festsal anses vara Skandinaviens vackraste, lämpar sig för alla sorters event. Vid konferenser i Spegelsalen ryms upp till 400 personer (biosittning) samt 440 vid middagar.

Röda salongen
I salen som angränsar till Spegelsalen kan man med fördel ha fördrink, mingel och dans. Här går också att ha konferenser för upp till 90 personer.

Blå salongen
Den Blå salongen är utmärkt för mindre sammankomster och här dukar vi ofta upp för fördrink, kaffe, mingel och dans.

Le Trottoir
I vår ljusa frukost- och konferensmatsal med glimtar av Vättern kan du starta dagen med frukostmöte med dina kollegor, kunder, familj och vänner. Eller varför inte starta möhippan eller svensexan med bästa hotellfrukosten!

I anslutning till Le Trottoir har vi också flera konferensrum för större möten. Dina frukostgäster kan starta morgonen med att ta med sig frukost till närliggande konferensrum. Vid lunchmöten blir ni serverade i konferensrummet om ni önskar.  Le Trottoir rymmer 350 personer (ca 180 sittande). 
Läs mer om Le Trottoir här 

The Bishops Arms
Här kan ni umgås i en autentisk brittisk pubmiljö där paneler och rekvisita kommer direkt från England. Puben totalrenoverades 2018 och här kan du reservera bord för upp till 75 personer! Beställ allt från engelsk pubmat till kompletta trerätters middagar. Vi har också Jönköpings största utbud av öl, whisky samt ett brett vinsortiment.

Dryckesprovningar av olika slag kan bokas på Bishops Arms för båda det lilla och större sällskapet.

På sommaren finns också möjlighet att arrangera event i vår uteservering direkt i anslutning till kanalen. Serveringen rymmer ca 150 personer.

Kontakta The Bishops Arms på telefon 036-215 50 22 eller e-post jonkoping@bishopsarms.com. 
Läs mer om The Bishops Arms här

Hotellets lobby
Välkomna dina gäster i vår vackra lobby. Intill på markplan finns också två ljusa konferensrum som kan öppnas upp till ett stort (ca 150 personer). Här passar det bra att ha mingel, utställningar och minimässor.

 

 


_