Just nu har flera av våra gäster mottagit mail från en extern part gällande bokningar där kortuppgifter efterfrågas. Vi vill påminna om att aldrig lämna ut uppgifter av det här slaget via mail eller länk.

Festlokaler i Jönköping

Boka en festlokal i Jönköping! Elite Stora Hotellet erbjuder flera rymliga lokaler för fest och event med centralt läge i staden. Bjud in till ett trevligt event med utsikt mot vattnet eller imponera på era gäster med en pampig middag i vår unika Spegelsal. Varmt välkommen att boka er nästa fest eller event på vårt fina hotell i Jönköping!

Mat & dryck

Middagar och event med guldkant

Middagar och event med guldkant

Mingel, möten, event och middagar - från det enkla till elegans och flärd

Vi hjälper er från start till mål med allt som vi kan erbjuda på hotellet. Vi har erfarenhet av att arrangera baler, banketter, bolagsstämmor, bröllop, födelsedagsfester, barnkalas, företagsevent, afterwork, jubileumsmiddagar, konferenser, mässor, kongresser och EU-möten. Vi skräddarsyr menyer och upplägg efter era behov, vi är flexibla och kommer göra vårt bästa för att tillmötesgå era önskemål.

Festlokal i Jönköping

Spegelsalen

Spegelsalen

Vår unika och pampiga festsal anses vara Skandinaviens vackraste, lämpar sig för alla sorters event. Vid konferenser i Spegelsalen ryms upp till 400 personer (biosittning) samt 440 vid middagar.

Röda salongen

Röda salongen

I salen som angränsar till Spegelsalen kan man med fördel ha fördrink, mingel och dans. Här går också att ha konferenser för upp till 90 personer.

Blå salongen

Blå salongen

Den Blå salongen är utmärkt för mindre sammankomster och här dukar vi ofta upp för fördrink, kaffe, mingel och dans.

Våra restauranger

Le Trottoir

Le Trottoir

I vår ljusa frukost- och konferensmatsal med glimtar av Vättern kan du starta dagen med frukostmöte med dina kollegor, kunder, familj och vänner. Eller varför inte starta möhippan eller svensexan med bästa hotellfrukosten! I anslutning till Le Trottoir har vi också flera konferensrum för större möten. Dina frukostgäster kan starta morgonen med att ta med sig frukost till närliggande konferensrum. Vid lunchmöten blir ni serverade i konferensrummet om ni önskar. Le Trottoir rymmer 350 personer (ca 180 sittande).

The Bishops Arms

The Bishops Arms

Här kan ni umgås i en autentisk brittisk pubmiljö där paneler och rekvisita kommer direkt från England. Beställ allt från engelsk pubmat till kompletta trerätters middagar. Vi har också Jönköpings största utbud av öl, whisky samt ett brett vinsortiment. Dryckesprovningar av olika slag kan bokas på Bishops Arms för båda det lilla och större sällskapet. På sommaren finns också möjlighet att arrangera event i vår uteservering direkt i anslutning till kanalen. Serveringen rymmer ca 150 personer.

Allt för ert event

Ljud, ljus och scen

Ljud, ljus och scen

För ett lyckat event är ljud och ljus viktigt och detta ordnas av extern leverantör. Vi har också scenbyggare som anlitas för olika event.

Aktiviteter och föreläsare

Aktiviteter och föreläsare

Vi har flera föreläsare, externa arrangörer och eventbolag som hjälper till. Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Konferens & möten

Konferens & möten

Ett mindre möte, en större konferens, företagsevent eller storslagen fest, Elite Stora Hotellet är en fantastisk mötesplats med vackra lokaler och förstklassig service.