Om erbjudandet

Välkommen att avnjuta årets julbord på vackra Elite Stora Hotellet i Jönköping. Vi kommer att servera vårt härliga julbord både lunch och kväll i grandiosa Spegelsalen mellan den 26 november-18 december. 

Vi slår upp portarna till magnifika Spegelsalen och bjuder in årets julbord. Klassiska smaker, läckra uppläggningar och med flertalet moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. Vi dukar upp allt från julens självklara favoriter till rätter med modern touch och smakkombinationer som överraskar.

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters lax, vegansk och klassiskt inlagd sill, småvarmt där prinskorv, köttbullar och Janssons frestelse kan kombineras med revbensspjäll och annat som hör julen till. Detta möter rätter med mer spännande smakupplevelser och munsbitar med nya influenser. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med. För den som hellre avstår det söta kan avsluta julbordet med en god ost. Eller varför inte göra både och?

Fakta & Detaljer

Välkommen med din förfrågan på 036-100 000 eller julbord.jonkoping@elite.se.