Tillfälligt problem med bokning, inlogg och bekräftelser – vänligen försök igen om en stund. Tack för din förståelse!

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Stora Hotellet, Jönköping

Boka en unik julupplevelse - Julbord i Jönköping

Välkommen till årets julupplevelse på Elite Stora Hotellet i Jönköping. I år serverar vi vårt julbord som en bordsserverad variant i samband med julshow i vackra Spegelsalen.

  • Julbord serverat vid bordet
  • Julshow
  • Anrik miljö
  • Något för alla
Från 995 SEK/person

Om erbjudandet

Vi slår upp portarna till magnifika Spegelsalen och bjuder in till årets julupplevelse. Med klassiska smaker och med flertalet moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga som serveras som en bordsserverad variant per sällskap. Vi kallar det The Sharing Experience som med tillhörande dryckespaket skapar den perfekta inramningen för er julupplevelse. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med. För den som hellre avstår det söta kan avsluta julbordet med en god ost. Eller varför inte göra både och?

Under kvällen njuter ni av Karl Martindahls show The Retro Experience som är en resa genom pop och rock n’ rollens historia. Med start i 50-talet fram till nutid. I två akter bjuds musik från Elvis, The Beatles, David Bowie, Queen och många fler storheter.

Fakta & Detaljer

I PAKETET INGÅR

  • Julshowen Rock N Roll Xmas med Karl Martindahl 
  • Julbord serverat vid bordet

Villkor

  • Julshowen spelas onsdag-lördag under perioden 30/11-18/12 2022
  • Biljetter säljs i samarbete med Tickster

Njut av julbord i Jönköping på Elite Stora Hotellet

På Elite Stora Hotellet i Jönköping välkomnar vi julen i en av Jönköpings vackraste byggnader, beläget precis vid Vätterns strand.

Läs mer

Julbordet med alla smaker och dofter är verkligen den perfekta starten inför julen och vår serviceinriktade personal tar väl hand om er alla! Hos oss skapar vi nya minnen och laddar upp inför årets höjdpunkt – julen. Sill, glögg, köttbullar och skinka är bara början på alla de smaker som hör julen till. Det finns knappt något som är mysigare än en riktigt härlig jul och ett julbord i Jönköping!

Julbord med övernattning på Elite Hotels

Boka julbord i Jönköping med övernattning på Elite Stora Hotellet. Till slut kommer tyvärr även en julbordskväll till vägs ände, men hos oss på Elite Hotels kan du boka övernattning ihop med julbordet för att förlänga kvällen ytterligare. Hos oss sover du gott i bekväma sängar och vaknar upp till framdukad frukostbuffé för att starta dagen efter på ett mysigt sätt!

Varmt välkommen att boka julbord i Jönköping hos oss på Elite Stora Hotellet och gör årets jul till en högtid du inte kommer att glömma!