Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Stora Hotellet, Jönköping

Cykel- & vandringspaket med picknick

Utforska Jönköpings bästa cykel- och vandringsleder! Vi erbjuder ett härligt paket med picknick där även boende för två personer på Elite Stora Hotellet i Jönköping ingår. Välkommen!

 • Picknick
 • Boende i dubbelrum
 • Frukost & wifi
Från 1299 SEK/natt

Om erbjudandet

Längtar du bort från hemmet till en härlig naturupplevelse där du aktivt kan utforska Jönköpings vackra omgivningar utan att riskera din eller andras hälsa? Passa på att boka vårt härliga cykel- och vandringspaket med en välsmakande picknick och en övernattning på vackra Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Hos oss bor ni i fina hotellrum precis intill vattnet i centrala Jönköping. Koppla av i sköna sängar och starta varje morgon med en energigivande frukost. Vi tipsar gärna om Jönköpings bästa cykel- och vandringsleder och packar en ryggsäck full med mättande lunchlådor, dryck, kaffetermos och en picknickfilt. Innehållet kan självklart anpassas efter ev. specialkost och era önskemål.

I Jönköping finns bland annat den 46 km långa John Bauerleden som sträcker sig mellan Huskvarna och Gränna. Njut av en riktigt naturskön vandring genom lummiga skogar och över berg med storslagna vyer. John Bauerleden har namngivits efter den kända konstnären John Bauer som själv kommer från trakten och som hittat sin inspiration just från dessa skogar.

För dig som önskar en lagom dagsvandring finns de 7 km långa Hassafallsleden och Kallebäcksleden. Längst vägen hittar ni trevliga grillplatser och vackra vyer över Södra Vätterbygden, Vättern och Visingsö. I Jönköping finns även det omväxlande naturreservatet Dumme Mosse. Här kan ni välja mellan olika vandringsleder på 4–9 km och stanna för en mysig paus med den medhavda matsäcken längst vägen.  

Att cykla på landsvägar och skogsvägar kan ge dig en härlig upplevelse av natur och omgivningar. I Jönköpings kommun har du många möjligheter till fin cykling. Kommunens första cykelutflyktsled Vätterbrantsleden är en cykelutflyktsled som går kors och tvärs mellan Uppgränna i norr och Huskvarna i söder. Här kan du cykla i vackra omgivningar. Här får du som cyklar bestämma din rutt själv. Vätterbrantsleden är inte skyltad. Det är kartan och naturen som ska hjälpa dig. Har du en GPS kan du med fördel använda den.

Fråga gärna vår personal för ännu fler tips på cykel- och vandringsleder på nära avstånd från Elite Stora Hotellet.

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

 • Lån av ryggsäck & picknickfilt
 • Lunchlådor & måltidsdryck
 • Bestick & Servetter
 • Lån av termos med kaffe eller te 
 • Kaffemuggar
 • Boende i dubbelrum
 • Frukost & wifi

Villkor

 • Om- och avbokningbart fram till kl. 14.00 på ankomstdagen